Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Θεσσαλονίκη: ..."εκρηκτική" απόπειρα ληστείας!



Συνελήφθη  52χρονη  για απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, κατηγορούμενοι ως συνεργοί της 

Συνελήφθη άμεσα πρωινές ώρες σήμερα (14-08-2013) στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού, 52χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για «Απόπειρα Ληστείας».
Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 29 ετών (άντρας – γυναίκα αντίστοιχα), κατηγορούμενοι για «Απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας»
Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα, η 52χρονη η οποία έφερε αυτοσχέδια ζώνη αποτελούμενη από καλώδια και φελιζόλ, που προσομοίαζαν με εκρηκτική ύλη, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στην ανωτέρω περιοχή και με την απειλή ότι θα πυροδοτήσει την εν λόγω κατασκευή, ζήτησε από υπάλληλο να της τοποθετήσει χρήματα σε σακούλα.

Κατά την παραμονή της 52χρονης  στο εν λόγω υποκατάστημα, τα ανωτέρω άτομα την ανέμεναν σε  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου.
Άμεσα προσέτρεξε στο σημείο ομάδα ΔΙ.ΑΣ, αστυνομικός της οποίας συνέλαβε την 52χρονη ενώ κατόπιν αναζητήσεων εντοπίσθηκε το εν λόγω όχημα και συνελήφθησαν επίσης οι δύο συνεργοί της.
Το προαναφερόμενο όχημα και τα αντικείμενα που έφερε η συλληφθείσα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης.
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: