Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Σοκ για τις γυναίκες - Ενοχα για καρκίνο και Αλτσχάιμερ, κραγιόν και λιπ-γκλος



Σοκ για τις γυναίκες όλου του κόσμου - Ενοχα για καρκίνο και Αλτσχάιμερ, κραγιόν
Τον τρόμο στις γυναίκες σκορπά μια νέα επιστημονική έρευνα που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα κραγιόν και τα λιπ-γκλος που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να βάφουν τα χείλη τους, συνδέονται με τον ...
καρκίνο.
Οπως αναφέρει η συγκεκριμένη μελέτη, ορισμένα κραγιόν και λιπ-γκλος περιέχουν τοξικές ουσίες, όπως το χρώμιο, σε υπερβολικά μεγάλα επίπεδα. 
Η συγκεκριμένη ουσία έχει αποδειχτεί ότι έχει άμεση σχέση με τη δημιουργία καρκίνου σε πνεύμονες και στομάχι.
Παράλληλα, οι ερευνητές προειδοποιούν πως σε μερικά λιπ-γκλος βρέθηκαν ποσότητες αλουμινίου και μαγγανίου. Το  αλουμίνιο συνδέεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ αντίστοιχα, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το μαγγάνιο και τις απότομες μεταβολές στη διάθεση, τα προβλήματα μνήμης αλλά και ανωμαλίες των νεύρων.
Στη συγκεκριμένη έρευνα, δεν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των εταιρειών των προϊόντων που εξετάστηκαν, παρά μόνο πως «τα προϊόντα επιλέχθηκαν μέσα από τη ψηφοφορία έφηβων βρετανίδων, οι οποίες επέλεξαν ποια είναι τα αγαπημένα τους καλλυντικά».


 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: