Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Οι σμαραγδένιες ταμπλέτες του Θώθ - Πρόλογος



Μετάφραση στα Ελληνικά: Παντελής Τσακίρης.
Eπιμέλεια άρθρου: Αφύπνιση συνείδησης
Πηγή στα Αγγλικά 

Η ιστορία των ταμπλετών που μεταφράζονται στις ακόλουθες σελίδες είναι περίεργη και απίστευτη για τους μοντέρνους επιστήμονες. Η αρχαιότητά τους είναι μεγάλη και χρονολογούνται στα 36000 χρόνια Π.Χ. Ο συγγραφέας είναι ο Θώθ από την Ατλαντίδα, Ιερέας-Βασιλιάς που ίδρυσε την αποικία στην αρχαία Αίγυπτο μετά τη καταστροφή της μητρόπολης.

Ήταν επίσης ο κατασκευαστής της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας, που από λάθος αποδίδεται στον Χέοπα. Σε αυτή ενσωμάτωσε τη γνώση του της αρχαίας σοφίας και επίσης διασφάλισε μυστικά αρχεία και εργαλεία της αρχαίας Ατλαντίδας.

Για περίπου 16000 χρόνια είχε τη διακυβέρνηση της αρχαίας φυλής της Αιγύπτου από το 52000 πΧ περίπου μέχρι το 36000πΧ. Εκείνη την εποχή μια αρχαία βαρβαρική φυλή ανάμεσα σε αυτόν και τους ακολούθους του αναδείχθηκε σε μεγάλο βαθμό πολιτισμού.

Ο Θώθ ήταν αθάνατος, είχε δηλαδή κατακτήσει το θάνατο, πεθαίνοντας μόνο όταν το θέλησε και ακόμα και τότε δεν πέθανε. Η ευρύτατη του σοφία τον έκανε δυνάστη των άλλων διαφόρων αποικιών της Ατλαντίδας, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής.

Όταν ήρθε ο καιρός για αυτόν να αφήσει την Αίγυπτο, έκτισε τη Μεγάλη Πυραμίδα πάνω από την είσοδο των Μεγάλων Αιθουσών των Αμέντι, τοποθέτησε μέσα τα αρχεία του,και όρισε φρουρούς για τα μυστικά του μερικούς από τους πιο άξιους του λαού του.

Σε μετέπειτα καιρούς οι απόγονοι των φρουρών ήταν οι ιερείς της πυραμίδας, από τους οποίους ο Θωθ θεοποιήθηκε ως Θεός της Σοφίας, ως Καταγραφέας, από αυτούς στη εποχή του σκότους που ακολούθησε το θάνατο του. Στο θρύλο οι Αίθουσες των Αμέντι έγιναν ο κάτω κόσμος , οι Αίθουσες των Θεών, όπου η ψύχη πήγαινε για κρίση μετά το θάνατο.

Στις επόμενες εποχές το εγώ του Θώθ  πέρασε στα σώματα ανθρώπων με το τρόπο που περιγράφεται στις ταμπλέτες. Με αυτό το τρόπο μετενσαρκώθηκε τρεις φορές, με τελευταία αυτή που είναι γνώστη ως Ερμής ο τρισμέγιστος (ο τρεις φορές μάγος) .

Σε αυτή τη μετενσάρκωση, άφησε τα γραπτά που είναι γνωστά στους μοντέρνους  μυστικιστές ως Σμαραγδένιες Ταμπλέτες, μια υστερότερη και πολύ πιο περιορισμένη παρουσίαση των αρχαίων μυστηρίων.

Οι ταμπλέτες που μεταφράζονται σε αυτή τη παρουσίαση είναι οι δέκα που αφέθηκαν στην επιμέλεια των ιερέων της πυραμίδας. Οι δέκα αυτές ταμπλέτες παρουσιάζονται εδώ σε 13 μέρη χάριν ευκολίας.

Οι δύο τελευταίες ενότητες είναι τόσο μεγάλες και σημαντικές στη σπουδαιότητα τους  που επί του παρόντος απαγορεύεται η ευρεία δημοσίευση τους στο κόσμο. Ωστόσο σε αυτές περιέχονται μυστικά που θα αποδειχθούν μεγάλης αξίας για ένα σοβαρό μαθητή.

Πρέπει να διαβαστούν φυσικά όχι μία, αλλά εκατοντάδες φορές ώστε να φανερωθεί το πραγματικό τους νόημα. Ένα απλό διάβασμα θα δώσει εκφάνσεις ομορφιάς, αλλά μια εντατική μελέτη θα ανοίξει δρόμους σοφίας στον αναζητητή.

Μερικά λόγια τώρα για το πώς αυτά τα φοβερά μυστικά φανερώθηκαν στον μοντέρνο άνθρωπο μετά από τόσο καιρό που ήταν κρυμμένα.

Περίπου 13000 χρόνια πΧ στην Αίγυπτο, το αρχαίο Khem βρισκόταν σε αναβρασμό και πολλές αντιπροσωπείες ιερέων στέλνονταν σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν μερικοί από τους ιερείς των πυραμίδων που έφεραν μαζί τους της Σμαραγδένιες ταμπλέτες σαν φυλαχτό με το οποίο θα μπορούσαν να ασκήσουν την εξουσία τους επί άλλων λιγότερο ανεπτυγμένων δεξιοτήτων που είχαν οι ιερείς φυλών που κατάγονταν από άλλες φυλές της Ατλαντίδας.

Οι ταμπλέτες, είχε νοηθεί από το θρύλο ότι έδιναν στον φορέα εξουσία από τον Θώθ.

Η συγκεκριμένη ομάδα ιερέων με τις Ταμπλέτες μετακινήθηκε στη Νότια Αμερική , όπου βρήκαν μια καλπάζουσα φυλή τους Μάγια, οι οποίοι θυμούνταν ακόμα πολλά από την αρχαία σοφία.
Ανάμεσα σε αυτούς παρέμειναν οι ιερείς και εγκαταστάθηκαν. Στον δέκατο αιώνα οι Μάγιας είχαν πλήρως εγκατασταθεί στη χερσόνησο Γιουκατάν και οι Ταμπλέτες τοποθετήθηκαν κάτω από το βωμό ενός από τους μεγαλύτερους ναούς του Θεού Ήλιου.

Μετά την κατάκτηση των Μάγια από τους Ισπανούς οι πόλεις εγκαταλείφθηκαν και οι θησαυροί ξεχάστηκαν.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου ήταν και είναι ναός μύησης στα μυστήρια. Ο Ιησούς, ο Σολομώντας ο Απολλώνιος και άλλοι μυήθηκαν εκεί (όπως λέγεται) .

Ο συγγραφέας (που έχει σύνδεση με την Great White Lodge που επίσης δουλεύει στο ιερατείο της πυραμίδας) ανέλαβε να εντοπίσει και να επιστρέψει στη Μεγάλη Πυραμίδα τις αρχαίες Ταμπλέτες. Αυτό εν τέλει κατορθώθηκε μετά από περιπέτειες που δε θα αναφερθούν εδώ. Πριν τις επιστρέψει του δόθηκε η άδεια να τις μεταφράσει και να κρατήσει ένα αντίγραφο της σοφίας που είναι χαραγμένο στις Ταμπλέτες.

Αυτό έγινε το 1925 και μόλις τώρα δόθηκε η άδεια για να δημοσιευθεί ένα μέρος τους. Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα νομίζουν ότι εμπαίζονται. Ο αληθινός όμως μαθητής θα αποκτήσει σοφία διαβάζοντας τις γραμμές.

Αν το φως είναι μέσα σου, το φως που είναι χαραγμένο στις Ταμπλέτες θα ανταποκριθεί.
Μερικές λέξεις τώρα στον υλικό τομέα των Ταμπλετών.

Αποτελούνται από 12 ταμπλέτες πράσινου σμαραγδιού που σχηματίζεται από μια ουσία αποτέλεσμα αλχημικής διεργασίας. Δεν καταστρέφονται και αντιστέκονται σε όλα τα στοιχεία και τις ουσίες.

Στην πραγματικότητα η ατομική και κυτταρική δομή είναι σταθερή,χωρίς ποτέ να υπάρχει αλλαγή. Σε αυτή τη περίπτωση παραβαίνουν το φυσικό νόμο του ιονισμού.

Πάνω τους είναι χαραγμένοι χαρακτήρες της αρχαίας γλώσσας της Ατλαντίδας: χαρακτήρες που ανταποκρίνονται σε προσαρμοσμένα κύματα σκέψης, εκλύοντας την συσχετισμένη διανοητική δόνηση στο μυαλό του αναγνώστη.


Οι Ταμπλέτες είναι μεταξύ τους δεμένες με κρίκους από επίχρυσο κράμα το οποίο συγκρατεί ένας ράβδος του ίδιου υλικού.Αυτά σχετικά με τη φυσική εμφάνιση.

Η σοφία που εμπεριέχεται είναι η θεμέλια λίθος των αρχαίων μυστηρίων. Και για αυτόν που διαβάζει με ανοιχτά μάτια και μυαλό, η σοφία του θα αυξηθεί εκατοντάδες φορές.

Διάβασε. Μπορείς να πιστέψεις ή όχι αλλά διάβασε. Και η δόνηση που βρίσκεται εκεί μέσα θα ξυπνήσει μια ανταπόκριση στη ψυχή σου.

Στις επόμενες σελίδες θα αποκαλύψω μερικά από τα μυστήρια τα οποία μέχρι τώρα έχουν εξετασθεί ελάχιστα είτε από μένα είτε από άλλους δασκάλους και μαθητές της αλήθειας.

Η έρευνα του ανθρώπου για τη κατανόηση των νόμων που διέπουν τη ζωή του  είναι ατελείωτη αλλά πάντα πέρα από το πέπλο που καλύπτει τα ανώτερα επίπεδα από το βλέμμα του ανθρώπου βρίσκεται η αλήθεια, έτοιμη να απορροφηθεί από αυτούς που αυξάνουν το βλέμμα τους στρεφόμενοι προς τα μέσα και όχι προς τα έξω στην αναζήτηση τους.

Στη σιωπή των υλικών αισθήσεων βρίσκεται το κλειδί της αποκάλυψης της σοφίας. Αυτός που μιλάει δε ξέρει, αυτός που ξέρει δε μιλάει.

Η υψηλότερη γνώση είναι ανέκφραστη, επειδή υπάρχει σαν οντότητα στις γραμμές που υπερβαίνουν όλους τους υλικές λέξεις ή σύμβολα.

Όλα τα σύμβολα είναι κατά βάση κλειδιά που οδηγούν σε αλήθειες,και πολλές φορές η πόρτα δεν ανοίγει επειδή το κλειδί φαντάζει τόσο μεγάλο που τα πράγματα που είναι πίσω από αυτό δεν γίνονται ορατά.

Αν κατανοήσουμε ότι όλα τα κλειδιά, όλα τα υλικά σύμβολα είναι εκδηλώσεις, επεκτάσεις ενός μεγαλύτερου νόμου και αλήθειας, θα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε την όραση που θα μας επιτρέψει να διαπεράσουμε το πέπλο.

Όλα τα πράγματα σε όλα τα σύμπαντα κινούνται σύμφωνα με νόμους και ο νόμος που καθορίζει την κίνηση των πλανητών δεν είναι πιο αμετάβλητος από αυτόν που καθορίζει τις υλικές εκφράσεις του ανθρώπου.

Ένας από τους μεγαλύτερους όλων των Κοσμικών Νόμων είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για τον σχηματισμό του ανθρώπου σαν έμψυχο ον.

Ο μεγάλος σκοπός των σχολών μυστηρίου όλων των εποχών είναι η αποκάλυψη των λειτουργιών του Νόμου που συνδέει τον υλικό με τον πνευματικό άνθρωπο.

Ο σύνδεσμος  μεταξύ υλικού και πνευματικού ανθρώπου είναι ο διανοητικός, καθώς το μυαλό συμμετέχει και στις υλικές και στις μη-υλικές εμπειρίες.

Ο ''υποψήφιος'' της ανώτερης γνώσης πρέπει να αναπτύξει τη διανοητική πλευρά της φύσης του και έτσι να ενδυναμώσει τη θέληση του ώστε να μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις του στο να είναι στο επίπεδο που αυτός επιθυμεί.

Η μεγάλη αναζήτηση για το φως, τη ζωή και την αγάπη ξεκινά μόνο στο υλικό επίπεδο. Στον τελικό του σκοπό είναι ολοκληρωτική ανοικτότητα με τη παγκόσμια συνείδηση. Το θεμέλιο στον υλικό τομέα είναι το πρώτο βήμα. Έπειτα έρχεται ο μεγαλύτερος σκοπός της πνευματικής επίτευξης.

Στις επόμενες σελίδες θα δώσω μια εξήγηση των Σμαραγδένιων Ταμπλετών και των μυστικών, κρυμμένων και εσωτερικών νοημάτων τους.

Κρυμμένα μέσα στα λόγια του Θώθ είναι πολλά νοήματα που δεν εμφανίζονται στην επιφάνεια.

Το φως της γνώσης που φέρουν οι Ταμπλέτες θα ανοίξει πολλά πεδία σκέψης.

"Διάβασε και να είσαι συνετός" αλλά μόνο αν στο φως της ίδιας σου της συνείδησης ξυπνάει η βαθιά κατανόηση που είναι μια εγγενής ποιότητα της ψυχής

Συνεχίζεται...


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό link.

  Αφύπνιση Συνείδησης 

awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια: