Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Απέκρυψαν την ανακάλυψη του τάφου του Μεγ. Αλεξάνδρου



Δείτε αυτά που μας κρύβουν...


Μια ανακάλυψη που ίσως να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας γίνεται προσπάθεια να θαφτεί, ο τάφος του μεγαλύτερου ίσως Έλληνα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Η Ελληνίδα αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή προχώρησε στην ανακάλυψη του τάφου του Αλέξανδρου, κάτι που ανακοίνωσε η αιγυπτιακή κυβέρνηση! Γεγονός όμως που αποσιώπησε η ελληνική, η οποία αποτελείται από διεθνιστικά και νεοταξικά κουτάβια στυλ Πάγκαλου, οι οποίοι έθαψαν το θέμα για να μην ανέβει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων!!! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λεγόμενα του Ισραηλινού πρέσβη στην Αιγυπτο, ο οποίος επισκέφθηκε την κα Σουβαλτζή, απ' τα οποία πολλά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θάφτηκε η μεγάλη αυτή ανακάλυψη...


Σας προτείνω επίσης να διαβάσετε το σχετικό άρθρο «Μία "βόμβα" στα "θεμέλια" της Νέας Τάξης...» του Παναγιώτη Τραϊανού στη διεύθυνση:   
http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/03/bomba-sta-themelia-tis-neas-taxis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: