Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Γιατί τον Καραμανλή κ. Καμμένε;




Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη και λύπη ότι ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πρόθεσή του να προτείνει για Πρόεδρο Προεδρικής Δημοκρατίας τον κ. Κώστα Καραμανλή!

Με έκπληξη, γιατί δεν περιμέναμε ότι ο κ. Καμμένος θα έκανε μια τόσο "αβασάνιστη" δήλωση, κυριολεκτικά παρμένη "στο γόνατο"!

Με λύπη γιατί αποδεικνύεται τελικά ότι παρά τις όποιες "ριζοσπαστικές" θέσεις του, είναι αμετανόητα προσκολλημένος στα..."τζάκια" που εκτός από τις καπνιές που συγκρατούν στις καμινάδες τους, ρυπαίνουν και το..περιβάλλον!

  Δηλαδή, θα πρέπει την Ελλάδα να την κυβερνούν συνέχεια τέκνα. ανήψια εγγόνια δισέγγονα και τρισέγγονα των ιδίων οικογενειών;


  Δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες στην Ελλάδα; Πρέπει ντε και καλά να είναι ...ράτσας και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, ξενόφερτης, ξενόγλωσσης και με μειωμένο τον...καταλογισμό;

  Πρέπει συνέχεια να ανακυκλώνουμε τους ίδιους που μετά από κάθε αποτυχία τους αποχωρούν...διακριτικά από το προσκήνιο και ετοιμάζονται στο παρασκήνιο για επανεμφάνιση στο επόμενο ...θεατρικό επεισόδιο-στο θέατρο του παραλόγου -με την ίδια προσωπίδα ή με διαφορετική, σαν ...Μεσσίες που άλλοι μας έρχονται από το Παρίσι, άλλοι από τη Κρήτη, άλλοι από το Καστρί και άλλοι από τη...συμπρωτεύουσα;

 --Νάτοι, νάτοι οι...πρωθυπουργοί!!!

 --Νάτοι και οι...Πρόεδροι!!!

 --Να και οι τυφλοί (εθελοτυφλούντες) ψηφοφόροι, που με τη ραγιαδίστικη και συμφεροντολογική συμπεριφορά τους, αποτελούν το...νοήμων κοινόν που με την ασχετοσύνη και τις παρωπίδες του εναλλάσσει τους αποτυχημένους στην εξουσία, ίσως από κάποια λανθάνουσα τάση μαζοχισμού!

  Το κακό είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις θύμα είναι η Ελλάδα.

  -Κρίμα κ. πρόεδρε. Τη χύσατε ( και εσείς ) την καρδάρα  με το γάλα! 

Efenpress/ c

Δεν υπάρχουν σχόλια: