Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

O Τέρενς Κουίκ καταγγέλλει τους κολαούζους της Άγκυρας που απειλούν με μηνύσεις Έλληνες πολίτες της Θράκης


Με μία αιφνίδια παρέμβασή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, δείχνει πως όχι μόνο γνωρίζει όσα γίνονται στην Θράκη, αλλά έχει πάρα πολύ καλή γνώση και όσων μεθοδεύονται από τα ανθυποπρακτορίδια και τους λοιπούς παρακοιμώμενους του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.

Με αίσθημα ευθύνης και με μία δήλωση που προειδοποιεί τους διάφορους τουρκοτσολιάδες, πως ο ίδιος όχι μόνο έχει άριστη γνώση των σχεδίων τους, αλλά και πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατίθεται να σταθούν στο πλευρό των πολιτών της Θράκης που αγωνίζονται κατά της δράσης των πρακτόρων και ομοϊδεατών του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.
Σε συζήτησή μας, μετά την δημοσίευση της δήλωσης που ακολουθεί, ο Τέρενς Κουίκ μας είπε πως «έχουν γνώση οι φύλακες» και επίσης «δεν θα δεχθούμε κανενός είδους εκβιασμό, κατά εκείνων που δίνουν έμπρακτα αγώνα υπέρ της πατρίδας και όχι από τους καναπέδες των σπιτιών τους. Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων, είμαστε στο πλευρό της πατρίδας και δεν θα διστάσουμε να ξεσκεπάσουμε τα γιουσουφάκια της Άγκυρας, εάν κάποιοι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες από εκείνες που το εθνικό συμφέρον επιτάσσει».

Η ανακοίνωση – δήλωση του Τέρενς Κουίκ:

«Η απόλυτη αθλιότητα. Ο απόλυτος εκβιασμός. Τα απόλυτα σημάδια του πανικού των θρασύδειλων εκείνων που νομίζουν ότι μπορούν να κλείσουν τις φωνές όλων των πολιτών που υπερασπίζονται τη Θράκη μας.
Πληροφορούμαι ότι οι πρακτορίσκοι και οι κολαούζοι του Τουρκικού Προξενείου έχουν αρχίσει να εκβιάζουν με την απειλή μηνύσεων και αγωγών, όλους όσους ανεβάζουν στο διαδίκτυο άρθρα τα οποία προφανώς δεν αρέσουν καθόλου στην Άγκυρα και στους εδώ υπηρέτες τους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι θα είμαστε η σκιά του Προξενείου και των πρακτόρων του.
Μην επιχειρούν οι θύτες να παριστάνουν τα θύματα. Με τον τρόπο μας θα τους ξεσκεπάζουμε σε κάθε περίπτωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια: