Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Νομοσχέδιο περιορίζει αυστηρά την κατ'οίκον εκπαίδευση

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ AGENDA 21

Ενα νέο νομοσχέδιο εισάγεται στη Νότια Καρολίνα απο την Βουλή των Αντιπροσώπων, που θα απειλήσει την ικανότητα των Νοτιοκαρολινέζων για την αποτελεσματική και νομική εκπαίδευση των παιδιών στο σπίτι, καθώς και περαιτέρω μείωση για την επιλογή της κατ 'οίκον διδασκαλίας.
Θα επιβάλουν έλεγχο απο το κράτος σε όλους τους κατ 'οίκον διδασκόμενους μαθητές, στην Νότια Καρολίνα των ανεξάρτητων εγχώριων σχολείων. Η κάτ οίκον εκπαίδευση, γίνεται συνήθως από τους γονείς ή από τους δασκάλους, και όχι σε άλλες επίσημες αίθουσες του δημόσιου ή ιδιωτικού σχολείου. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της ετήσιας επανεξέτασης των οργανισμών αυτών από το υπουργείο Παιδείας της νότιας Καρολίνας, θα πρέπει να αναφέρονται στο νομοθετικό σώμα.
Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο σημείο αυτού του φοβερού νομοσχεδίου. Θα ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ και την συμμετοχή σε μια ένωση κάτ οίκον διδασκαλίας, στο πλαίσιο της παραγράφου 59-65-47 του Κώδικα της Νότιας Καρολίνα ως επιλογή για Κατ 'οίκον εκπαίδευση την 1η Ιουλίου 2014. Δεν θα μπορούν πλέον στην Νότια Καρολίνα οι κάτ οίκον μαθητές να είναι σε θέση να ασκούν αυτό που είναι γνωστό ως «τρίτη επιλογή».
ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα. Διότι - λένε - όποιος είναι μορφωμένος, έχει υψηλότερα εισοδήματα, άρα έχει ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο κι επομένως δαπανά περισσότερο, έχει αυξημένο καταναλωτισμό. Το δήλωσε και ο ίδιος ο Νικ Ροκφέλερ: «Κατορθώσαμε να μας παραδώσουν οι άνθρωποι τα παιδιά τους, να τους μάθουμε εμείς ό,τι θέλουμε».
(atheatignosi.gr)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: