Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Έφυγε» ο Έλληνας που βραβεύτηκε με Όσκαρ για τα εφέ του Μπεν Χουρ


«Έφυγε» ο Έλληνας που βραβεύτηκε με Όσκαρ για τα εφέ του Μπεν ΧουρΣε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπόρος των κινηματογραφικών εφέ Πέτρος Βλάχος.

Ο Πέτρος Βλάχος, ο οποίος είχε βραβευθεί με Όσκαρ για τις ταινίες «Μπεν Χουρ» και «Μέρι Πόπινς», απεβίωσε στις 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς
Οι τεχνικές που εφήρμοσε πειραματιζόμενος με την μπλε-πράσινη οθόνη τον κατέστησαν έναν εκ των πρωτεργατών του Χόλιγουντ, ενώ αποτέλεσαν το «κλειδί» της δημιουργίας των μεγάλων ταινιών επιστημονικής φαντασίας όπως «ο Πόλεμος των Άστρων» και το «Avatar».\

πηγη  http://spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: