Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

“Ευσεβής ισλαμιστής” βίασε, βασάνισε και σκότωσε πεντάχρονο κορίτσι. Αφέθηκε ελέυθερος


20130202-190505.jpg

Αυτή ήταν η μικρή Λαμάα, που πέθανε από τα βασανιστήρια του “ευσεβούς” κτήνους.

Την μαστίγωσε, της έκανε ηλεκτροσόκ και την έκαψε με σίδερο σύμφωνα με το πόρισμα του νοσοκομείου στο Ριάντ όπου και νοσηλεύθηκε πριν φύγει από την επίγεια κόλαση που ζούσε. Όπως ζουν εκατομμύρια γυναίκες για τις οποίες κανείς δεν νοιάζεται. Αντίθετα, υπάρχουν ηγέτες “πολιτισμένων” χωρών που θέλουν να εισάγουν αυτό το μίσος και στις χώρες τους.
Κι όμως γι’ αυτό το ανατριχιαστικό έγκλημα η τιμωρία ήταν ένα πρόστιμο και λίγοι μήνες φυλακή!
Σε ποινή φυλάκισης ίσης με το διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε προφυλακισμένος και σε μικρό πρόστιμο καταδικάστηκε ένας Σαουδάραβας ο οποίος ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 5χρονη κόρη του, υποστηρίζουν τρεις ακτιβίστριες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γυναίκες, το κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου 2011. Είχε κατάγματα στα πλευρά και στο κρανίο, σημάδια
από καψίματα και της είχαν ξεριζώσει ένα νύχι. Το παιδί υπέκυψε στις 22 Οκτωβρίου.

Μια κοινωνική λειτουργός και η μητέρα της 5χρονης, η οποία είναι διαζευγμένη και δεν είχε δει το παιδί της επί πολλούς μήνες προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κατήγγειλαν ότι η Λάμα είχε βιαστεί βάναυσα κατ’ επανάληψη. Ο πατέρας, που μάλιστα εμφανιζόταν τακτικά στην τηλεόραση σε εκπομπές που αφορούσαν την ισλαμική διδασκαλία, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν ο δράστης.

Στις 26 Ιανουαρίου καταδικάστηκε σε καταβολή αποζημίωσης προς τη μητέρα –το λεγόμενο “τίμημα του αίματος” κατά τη σαουδαραβική νομοθεσία που βασίζεται στη σαρία– και σε φυλάκιση ίση με το διάστημα που παρέμεινε προσωρινά κρατούμενος.

Στη Σαουδική Αραβία ο βιασμός και ο φόνος τιμωρούνται με θάνατο. Ωστόσο, ένας άνδρας δεν μπορεί να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών για το θάνατο του παιδιού ή της συζύγου του. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλονται ποινές από 5 έως 12 χρόνια κάθειρξης!!

http://olympia.gr/2013/02/02/

Δεν υπάρχουν σχόλια: