Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σχεδιάζουν "Alexanderland" στη Θεσσαλονίκη!

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ

Ένα θεματικό πάρκο περιπέτειας με τίτλο «Alexanderland», στο οποίο θα παρουσιάζεται η ζωή και το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σχεδιάζει η αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει τουριστική και πολιτιστική αναπτυξιακή ώθηση στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο επισκέπτης του πάρκου, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής, θα βλέπει να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του η ζωή του Μακεδόνα στρατηλάτη, από τη γέννησή του, τα παιδικά του χρόνια, τη μόρφωση και την εκπαίδευσή του, μέχρι τις εκστρατείες του.
 
Για να αναπτυχθεί το πάρκο απαιτούνται 300 στρέμματα και ο κ. Τσαμασλής, αν και δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του και να γίνει συγκεκριμένος, είπε ότι υπάρχουν τρεις περιοχές στο νομό, οι οποίες διαθέτουν την απαραίτητη έκταση.
 
Τη μελέτη για το πάρκο θα αναλάβει το ΑΠΘ, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με το σχεδιασμό του κ. Τσαμασλή, θα γίνει διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επενδυτών.
 
Τα παραπάνω επισημάνθηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κατά την ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας όπου παρουσιάστηκαν από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα οι κεντρικοί άξονες δράσεις της περιφέρειας.
 
[Πηγή: Εφημερίδα Αγγελιοφόρος]

Δεν υπάρχουν σχόλια: