Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αντιρατσιστική... Αστυνομία !



Με  έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη δημιουργία αστυνομικής Υπηρεσίας που θα ασχολείται -λέει-με τη δίωξη του ...ρατσισμού και συνεπώς  θα αποτελεί Υπηρεσία προστασίας των ...αλλοδαπών και κατ επέκτασιν και των λαθρομεταναστών!
  Είναι τουλάχιστον θλιβερή η διαπίστωση ότι οι πολιτική ηγεσία του ΥΔΤ αντί να επικεντρώσει τις δυνάμεις του υπουργείου στην υπεράσπιση των Ελλήνων πολιτών, που αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής της,  από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθροκακοποιών (κλεφτών, ληστών, διαρρηκτών δολοφόνων, εμπόρων ναρκωτικών, απαγωγέων κ.λ.π.) προϊόντος της αχαρακτήριστης πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων, ασχολείται με την υπεράσπιση του θύτη αντί του θύματος!


  Μετά τα" κέντρα παραθερισμού αλλοδαπών"  που δημιούργησε σε όλη τη χώρα, στα οποία φιλοξενούνται με όλες τους τις ανέσεις, τρώγοντας και πίνοντας, οι παράνομοι "μετανάστες"την ίδια  στιγμή που Έλληνες κοιμούνται στους δρόμους και πεθαίνουν από ασιτία ή αυτοκτονούν εξ αιτίας της πολιτικής ηλιθιότητος και δωσιλογίας ορισμένων σεσημασμένων -πλέον- πολιτικών, έρχεται τώρα να δημιουργήσει και  Υπηρεσία προστασίας των συγκεκριμένων ατόμων!
Μια υπηρεσία που εξ αντικειμένου θα είναι η πιο μισητή στην Ελλάδα!

  Πάντως αν ο κ. Υπουργός ή όποιος "υγιής" νους είχε αυτή τη φαεινή ιδέα, πιστεύει ότι θα βγεί κερδισμένος από αυτή την "ιστορία" πλανάται.
  Τέτοιες ιδέες αποκόπτουν την Αστυνομία από τον Έλληνα πολίτη και δημιουργούν βαθύτατο χάσμα στις σχέσεις Αστυνομίας-πολιτών.

Ίσως μερικοί  να επικροτούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι ίδιοι είναι αντίπαλοι με κάθε τι Εθνικό και δεν διστάζουν να το αποδείξουν ...εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία επιτιθέμενοι εναντίον της Αστυνομίας με μολότοφ, μάρμαρα, σίδερα και ρόπαλα (δήθεν σημαιάκια)...

  Το σίγουρο επίσης είναι ότι αυτοί οι "μετανάστες" σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδος, θα αποτελέσουν το " Δούρειο ίππο" υπακούοντας σε εντολές των αποστολέων τους (στην Ελλάδα) κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα και εξωτερική και εσωτερική επίθεση.
Αλλά αυτά είναι...ψιλά γράμματα για τους πολιτικούς...εγκεφάλους!

 Ευχόμαστε να υπάρξουν αστυνομικοί που θα αρνηθούν να υπηρετήσουν σε τέτοια Υπηρεσία, ή εάν υποχρεωθούν, να μη επιδείξουν "ιδιαίτερο" ζήλο στα νέα τους "καθήκοντα".

 Και με την ευκαιρία, ας έχουν υπ όψη τους οι αρμόδιοι, ότι η Υπηρεσία αυτή θα καταργηθεί από την επόμενη κυβέρνηση διότι και μόνο η ύπαρξή της αποτελεί  ομολογία ( διεθνώς) ότι υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα. Κάτι που δεν το σκέφτηκαν οι "εγκέφαλοι"

EFENPRESS

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: