Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ειδική "μούχλα" φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το πετρέλαιο στην παραγωγή προϊόντων από πλαστικό





 
Ένα “δραστήριο” μικροοργανισμό ανακάλυψε η εταιρεία Novozymes για την παραγωγή “βιολογικού” μηλικού οξέος. Η ανακάλυψη αυτή ανοίγει τον δρόμο για την παραγωγή προϊόντων από πλαστικό και άλλων προϊόντων παραγώγων πετρελαίου από ανανεώσιμες πρώτες ύλες.

Το μηλικό οξύ χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης στην βιομηχανία τροφίμων και μπορεί να μετατραπεί σε άλλα χημικά παράγωγα που χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων από πλαστικό ή ρητίνη.
Ο μύκητας αυτός αναμένεται, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία αναζητά άλλες εταιρείες για συνεργασία, να αντικαταστήσει το πετρέλαιο.
“Τα προϊόντα πετρελαίου είναι παντού γύρω μας, για τον λόγο αυτό τα βιοχημικά προϊόντα που παράγονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες θα καλύψουν την παγκόσμια ανάγκη για βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις.
Η ανάγκη αυτή αυξάνεται λόγω της ανησυχίας για την έλλειψη αργού πετρελαίου και τις συχνές διακυμάνσεις των τιμών” αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Η συμβολή της βιοτεχνολογίας εξακολουθεί να είναι περιορισμένη στην βιομηχανία χημικών, αλλά κερδίζει διαρκώς έδαφος.
Αναλυτές και ερευνητές εκτιμούν ότι μέχρι το 2025 τα βιοχημικά θα καλύπτουν το 17% της παγκόσμιας αγοράς χημικών.
(energypress.gr)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: