Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο ιός της αριστεράς. Της Φούλης-Γκόλφως Κούρταλη





Κάθε υγιής οργανισμός για να νοσήσει μπαίνει μέσα του ένας ιός ο οποίος τρώει τον οργανισμό του. Αν αυτός ο ιός είναι ισχυρός, τόσο πιο ισχυρή αντιβίωση χρειάζεται και τόσο πιο δύσκολα αναρρώνεις από αυτόν.
Κάποτε η Ελλάδα ήταν ένας υγιής οργανισμός, με ηθική, αξίες, πίστη στη Πατρίδα, με σεβασμό στον θεσμό της οικογένειας, της θρησκείας και των παραδόσεών του, που αρκούνταν στη δουλεία των χεριών του και όχι στα ακούραστα κέρδη, που ο δημόσιος υπάλληλος δεν ήταν το όνειρο ζωής του γονέα για το παιδί του. Και ξάφνου ήρθε ο ιός της αριστεράς. Έβγαλε τη γυναίκα από το σπίτι με το πρόσχημα αρχικά της καριέρας και την απομάκρυνε από το μεγάλωμα των παιδιών της με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε δέσιμο στην οικογένεια, έδωσε στον συνδικαλισμό τεράστια δύναμη, έκανε όνειρο ζωής το δημοσιοϋπαλληλίκι,...
μας έμαθε τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, λοιδόρησε τη θρησκεία, έκανε γραφική την παράδοση ,τα ήθη και τα έθιμα, μας μίλησε για την αλληλεγγύη των λαών ακόμα και αν οι λαοί αυτοί θέλουν να μας υφαρπάξουν την ιστορία μας, έκανε μεγάλο αγώνα έναντι του ρατσισμού για τους λαθρομετανάστες και αγώνα υπέρ του ρατσισμού στους Έλληνες.
Σκέφτομαι τι δόση αντιβίωσης χρειάζεται η Πατρίδα μας για να αποβάλει από τον οργανισμό της τον ιό της αριστεράς και αν βρεθεί τελικά η δόση και το φάρμακο πόσο καιρό θα μας πάρει να αναρρώσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: