Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Επιχείρηση..."Τρίχες κατσαρές" !!!



Συνεχίζεται-λέει- η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση  ..."ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"!
 Και μόνο από τον τίτλο-Κοτσάνα, καταλαβαίνει κανείς ότι επιχειρείται  μια τρύπα στο νερό!
Η όλη μεγαλοφυής επιχείρηση, αποσκοπεί-λέει- στην "απομάκρυνση των αλλοδαπών από την Πρωτεύουσα" και "την απώθηση από τη μεθοριακή γραμμή" του Έβρου!
 Δηλαδή, τους απομακρύνουν από την Αθήνα ( και θα πάνε στις γειτονικές πόλεις ) και θα τους απωθήσουν ( προς τα...μέσα και όχι προς τα έξω ) από τον Έβρο!

 Το πρόβλημα με τη λογική αυτή, εντοπίζεται στη μετακίνηση του προβλήματος σε γειτονικές πόλεις και όχι στην εξάλειψή του.
 Η λύση του προβλήματος πρέπει να είναι  σχέδιο με ονομασία " ΚΑΙΑΔΑΣ" , με μαζικές συλλήψεις και μαζικές απελάσεις προς όλα τα σημεία του ορίζοντος,με ταυτόχρονη κατάργηση όλων των ηλιθίων και προδοτικών συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι ανθελληνικές κυβερνήσεις που κατακρεούργησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μετατρέποντάς την ( συν τοις άλλοις) και  σε χαβούζα της Ευρώπης για αλλοδαπά ανθρωποειδή!


 Ίσως οι εκφράσεις μας να είναι υπερβολικές, αλλά ένεκα της συμπεριφοράς των λαθρομεταναστών( και του αριθμού των) την αρχική συμπάθεια διεδέχθη η ανοχή.Την ανοχή διεδέχθη η υπομονή και την υπομονή διεδέχθη η σιχασιά, η αγανάκτηση η απέχθεια και η ακραία τοποθέτηση.
 Σήμερα υπάρχει μόνο μία λύση:
 Ή αυτοί ή εμείς.
 Και η θέση αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη.
EFENPRESS
http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: