Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο 29χρονος αντιεξουσιαστής συνδέεται με την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια





 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της σύλληψης του 29χρονου  για την ληστεία σε τράπεζα της Πάρου και τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, καθώς η ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού φαίνεται να τον συνδέει με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 29χρονος αντιεξουσιαστής ενδέχεται να είναι ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «ΣΕΧΤΑ Επαναστατών».

Η ταυτοποίηση των στοιχείων οφείλεται στις ενέργειες του διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Αλκιβιάδη Τζοϊτη ο οποίος είχε φροντίσει να πάρουν οι αρχές δείγμα γενετικού υλικού από την εισβολή των αρχών στη γιάφκα του Αγρινίου.

Εξάλλου ο 29χρονος είχε προσαχθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», όμως δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως να είχε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση αφού θεωρούν πως συμμετείχε σε ομάδες υποστήριξης των επιθέσεων. Μετά την σύλληψη όμως πολλών μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» πιστεύουν ότι αναβαθμίστηκε και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση.

Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια νέα οργάνωση του αντάρτικου πόλης και αυτός να ήταν ο λόγος που πραγματοποιούσε, μαζί με τους συνεργούς του, ληστείες προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο».

[Πηγή:Πρώτο Θέμα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: