Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τριάντα οι νεκροί Έλληνες από λάθροεισβολείς το 2012


    


Με τη σημερινή δολοφονία ενός 82χρονου στο Παγκράτι μετράμε ήδη 30 δολοφονίες Ελλήνων (στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένων ανθρώπων) από τις αρχές του χρόνου, σε μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία η οποία συντελείται με ένα  προδοτικό πολιτικό και λοιπό σύστημα εξουσίας να μην έχει χύσει ούτε δάκρυ, έστω και υποκρισίας.
Πιο συγκεκριμένα οι αδίστακτοι λαθροεισβολείς μπήκαν στο σπίτι του 82χρονου και αφού τον έδεσαν, του φίμωσαν το στόμα με χαρτί υγείας. Στη συνέχεια του πήραν τα χρήματα της σύνταξής (1.100 ευρώ) του είχε σηκώσει λίγο πριν από τράπεζα και τον άφησαν δεμένο και φιμωμένο στην είσοδο του σπιτιού όπου ο ηλικιωμένος πέθανε από ασφυξία.
Οι κάτοικοι τ5ης περιοχής ανέφεραν πως λίγο αργότερα είδαν δύο σκουρόχρωμους ένα ψηλό και ένα πιο κοντό να φεύγουν τρέχοντας από το τόπο του εγκλήματος.
Με τη δολοφονία αυτή οι Έλληνες οι οποίοι έχουν μαχαιρωθεί, πυροβοληθεί, στραγγαλιστεί χτυπηθεί μέχρι θανάτου φτάνουν τους 30 μόνο το 2012. Την ίδια ώρα το απίθανο αυτό αριστερό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν έχει θέσει ούτε καν τον προβληματισμό του με κάποια ανακοίνωση για τα 30 αυτά θύματα, υπερασπιζόμενο με απίστευτη μανία κάθε λαθροεισβολέα αυτής της χώρας. Οι «προτάσεις» του γνωστές και έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές (νομιμοποιήσεις, ιθαγένεια, σύνταξη και άλλα τρελά) και όλα αυτά σε εγκληματίες που έχουν εισβάλλει στη χώρα.
Η λέξη ντροπή απλά χάνει τη σημασία της.
Από την άλλη η ελληνική κοινωνία, ή τουλάχιστον  το μέρος αυτής που εξακολουθεί και αντιδρά σε αυτή την γενοκτονία –στο υπόλοιπο έχει διαγνωσθεί κλινικός μαζοχισμός-   περιμένει τις εξαγγελίες της ΝΔ για «ανακατάληψη των πόλεων» και εκδίωξη των λαθροεισβολέων να γίνουν πραγματικότητα. Στην περίπτωση όμως που οι εξαγγελίες αυτές –λόγω των μαζοχιστικών αγκιστρώσεων κυρίως της ΔΗΜΑΡ - δεν γίνουν πράξεις, τότε η οργή, έστω αυτού του μικρού κομματιού της κοινωνίας το οποίο εξακολουθεί και αντιδρά- θα είναι μεγάλη και σφοδρή. Αναμένουμε.

Έτσι η αναθεωρημένη λίστα των δολοφονηθέντων Ελλήνων έχει ως εξής:
13 Ιανουαρίου
Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου
19 Ιανουαρίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς γύφτους μουσουλμάνους. 
23 ΙανουαρίουΑυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους-καθάρματα  με Καλάσνικοφ 
23 Ιανουαρίου
Σχηματάρι. Έλληνας  57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται  νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης ρουμάνος.
24 Ιανουαρίου
Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»
13 Φεβρουαρίου
Κρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο
2 Μαρτίου
Ιωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία
10 Μαρτίου
Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος. Δράστες δύο «οικονομικοί μετανάστες»-λαθροεισβολείς:  Αλβανός 29 ετών, Ρουμάνα 49 ετών
28 Μαρτίου
Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει στο σπίτι του από καρδιακή προσβολή ύστερα από την επίθεση τριών ληστών. Οι αλλοδαποί δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
17 Μαρτίου
Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης οδηγός φορτηγού 36 ετών βρίσκεται δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα του Αράχθου. Πρόκειται περί απαγωγής και δολοφονίας.
22 Μαρτίου
Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωρίο Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Δράστες δύο κτήνη από τη Ρουμανία πατέρας και γιός 45 και 18 ετών. Να σημειωθεί ότι στην απολογία τους εμφανίστηκαν εντελώς ψυχροί και αμετανόητοι.
24 Μαρτίου
Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.
26 Μαρτίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στο  στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς
16 ΑπριλίουΓρεβενά: Δολοφονία 78 λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος αλβανός
20 Απριλίου
Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα!
Να σημειωθεί πως δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με τα κτήνη αυτά (48 και 28 ετών), αντίθετα οι ίδιοι είπαν πως απλά είχαν ακούσει ότι είχε λεφτά στο σπίτι του.
Προσοχή: Όποιοι κάνουν το έγκλημα και διαδίδουν πληροφορίες για ύπαρξη χρημάτων σε σπίτια ηλικιωμένων ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη για το υποψήφιο θύμα. Κάποιος λαθραίος εισβολέας θα το ακούσει και θα τους σκοτώσει.
23 Απριλίου
Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονία 49χρονου Έλληνα από 44 αλβανό στα Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας
2 Μαΐου
Ιωάννινα: Δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανά κτήνη (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.
19 Μαΐου
Πάτρα: Δολοφονία Θανάση Λαζανά από Αφγανούς
27 Μαΐου
Πήλιο: Δολοφονία 81χρονης με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Οι δολοφόνοι της προκάλεσαν σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Στην προηγούμενη αναφορά μας δεν είχαμε τα νεότερα στοιχεία.
Γράφαμε τότε:
«Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς 
Τελικά και όπως προέκυψε δολοφόνος ήταν ένας (μεγάλη έκπληξη) 55χρονος αλβανός.
Από σχετικό δελτίο Τύπου:
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 55χρονου Αλβανού εξέδωσαν οι αρχές, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία, καθώς φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας 81χρονης στις 27 Μαΐου, στον Άγιο Λαυρέντιο Μαγνησίας.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος 55χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, από τον Ανακριτή του Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη του αρμοδίου Εισαγγελέα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας.
Ο δράστης αναζητούμενος ως ύποπτος για τη διάπραξη της συγκεκριμένης ανθρωποκτονίας είχε εντοπισθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την επόμενη του εγκλήματος ημέρα, κατά το χρόνο που προσπαθούσε μέσω του μεθοριακού σταθμού Κρυσταλλοπηγής να διαφύγει από την χώρα μας.
Μετήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κρατούνταν στα πλαίσια εφαρμογής σε βάρος του διαδικασίας διοικητικής απέλασης δεδομένου ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.
Μετά την έκδοσή του εντάλματος σύλληψης συνελήφθη στα πλαίσια της ποινικής διαδικασίας και θα προσαχθεί αρμοδίως.
2 Ιουνίου
Καισαριανή: Δολοφονία 30χρονου και σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του από συμμορία με Καλάσνικοφ. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται αλλοδαπούς από πρώην σοβιετική δημοκρατία.
3 Ιουνίου
Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 74χρονος που δέχθηκε επίθεση αλλοδαπών λαθροεισβολέων στο σπίτι του
4 ΙουνίουΚαβάλα: Δολοφονία 77χρονου ύστερα από ειδεχθή βασανισμό. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
8 Ιουνίου
Πάτρα: Δολοφονία της συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου. Κατακρεουργήθηκε με 20 μαχαιριές με σκοπό τον βασανισμό πριν την δολοφονήσουν κόβοντας της το λαιμό. Οι εκτιμήσεις των τοπικών αστυνομικώ9ν αρχών κάνουν λόγο για αλλοδαπούς.
13 Ιουνίου
Ρέντη: Δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά από αγνώστους με σκοπό τη ληστεία, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ
18 Ιουνίου
Κορινθία: Τέσσερα άτομα γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν την 92χρονη σύζυγό του. Ο 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
18 Ιουνίου
Θέρμη, Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος από άγνωστους
21 Ιουνίου
Ρόδος Άγρια δολοφονημένη 61χρονη
21 Ιουνίου
Κομοτηνή: Δολοφονημένη 84χρονη από αγνώστους στο σπίτι της.
28 Ιουνίου
Παγκράτι: Δολοφονία 82χρονου από λαθροέποικους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: