Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Εξώσεις Εξπρές για όσους δεν πληρώνουν το ενοίκιο! Μα πόση αλητεία πια;;



Με την ανεργία σε επίπεδα πολέμου, με κόσμο να μην έχει να πάρει γάλα στα παιδιά του, η κυβέρνηση του απερχόμενου ρομπότ έκανε άλλο ένα επίτευγμα “ανθρωπιάς”. Τις εξώσεις εξπρές για όσους δεν πληρώνουν ενοίκιο. Μόλις 20 μέρες θα χρειάζεται ο ιδιοκτήτης για να πετάξει στον δρόμο μία οικογένεια π.χ. ανθρώπων που εργαζόντουσαν στον ιδιωτικό τομέα και έχασαν την δουλειά τους από το μνημόνιο που κατέστρεψε την πραγματική οικονομία, την αστική τάξη, ότι παραγωγικό είχε αυτή η χώρα.
Την ίδια στιγμή που οι Παπανδρέηδες και οι Παπακωνσταντίνηδες ζούν μέσα στην χλιδή των
λήαρ τζετς και το δημόσιο χρήμα γίνεται έρμαιο κολλητών, υπηρετών της διαπλοκής, όποιος έκανε το λάθος σε αυτή την χώρα να μην είναι τεμπελχανάς, λαμόγιο και κρατικοδίαιτος, πληρώνει το μάρμαρο.
Η κατάλληλη κατάληξη μίας ελεεινής οπερέτας που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Οκτωβριανή επανάσταση που κατέστρεψε την τότε οικονομία. Μόνο που δεν την έκανε η Παπαρήγα ή κάποια κομμουνιστική επαναστατική διαδικασία. Την έκαναν μία συμμορία απατεώνων με την βοήθεια εκβιαζόμενων, καιροσκόπων και ηλιθίων. Πρέπει να συντριβούν και να τιμωρηθούν. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: