Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Καλώς ήρθατε στην Πανθρησκεία. Καλώς ήρθατε στην Αστανά. (βιντεο)


Μια πόλη σχεδὸν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλὰ δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλὰ ήξεραν αλλὰ δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερὰ πριν την ώρα τους.

Σε αυτὴ την πόλη λοιπὸν συναντώνται οι ισχυροὶ του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοὶ και στρατιωτικοὶ καταπατώντας τούς όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και (δείτε το βίντεο)... εθνικὰ συμφέροντά τους για την επιβολὴ της παγκοσμιοποιήσεως και της πανθρησκείας εν ὀνὀματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας σε ολόκληρη την υφήλιο.

Ὅσο δὲ γιὰ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλίωσης βέβαια οὔτε λόγος· οἱ ἄθλιοι μικροὶ θαυματοποιοὶ (δημοσιογράφοι), ἦταν ἀπασχολημένοι μὲ τὴν ὑποστήριξη τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, ἀπάντων τῶν ἀνθρώπων --πλὴν Ἑλλήνων- ὅπως καὶ τὴν ἀνάδειξη τῶν μουσουλμανικῶν ἀξιῶν καὶ τοῦ ὀθωμανικοῦ πολιτισμοῦ.

Καὶ ὅλα αὐτὰ "γιὰ τὸ καλό μας".
Ἐπειδὴ ἐμεῖς δὲν γνωρίζουμε τὸ καλὸ καὶ συμφέρον μας, δὲν ἔχουμε τὴν δυνατότητα νὰ σκεπτόμαστε, δὲν ἔχουμε τὸ δικαίωμα νὰ εἴμαστε ἐλεύθεροι.

Ὅσο ἀκοῦμε αὐτὰ ποὺ λένε καὶ δεχόμαστε τοὺς παραλογισμούς τους, τόσο πιὸ δύσκολα θὰ ξεφύγουμε ἀπὸ τὰ νύχια τους.

Το βίντεο είναι από το κανάλι του taleapad

Δεν υπάρχουν σχόλια: