Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ: Το απόλυτο γιατρικό


Τρώτε ωμά τριμμένα καθημερινά για βελτίωση λειτουργίας συκωτιού και θεραπεία φλεγμονών στο γαστρεντερικό σύστημα και ουροδόχο κύστη. Τρώγοντας ολόκληρο μαγειρεμένο βοηθάτε την παρεμπόδιση και θεραπεία δυσκοιλιότητας και αιμορροίδων. Ο φρέσκος χυμός θεωρείται πολύ καλή θεραπεία μετά την κατανάλωση μεγάλων...
ποσοτήτων αλκοόλ. Πίνοντας τον χυμό βοηθάτε τον οργανισμό να αποθηκεύσει θρεπτικά συστατικά . Αναμείξτε χυμό πάντζαριού και αγγουριού και καρότου σαν συμπλήρωμα θεραπείας για τις πέτρες των νεφρών και για βελτίωση αίματος. Τα παντζάρια είναι εξαιρετική πηγή υδατανθράκων, περίεχουν λίγη βιταμίνη C και Β, ενώ είναι μια καλή πηγή ποτάσιου. Βοηθούν στην πέψη, καθαρίζουν το συκώτι, κάνουν καλό στο αίμα και στις ασθένειες του δέρματος, όπως το έκζεμα.

 http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post_6531.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: