Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

278.400 ευρώ μας στοιχίζουν Σαρτζετάκης και Στεφανόπουλος


  Χρήστος Σαρτζετάκης και Κωστής Στεφανόπουλος ως πρωην πρόδροι της Δημοκρατίας λαμβάνουν το μισό της ετήσιου μισθού που λαμβάνει ο εν ενεργεια πρόεδρος.Δηλαδή  ο καθένας κάθε χρόνο παίρνει...
το ποσό των 139.200 ευρώ, μικτά, ή 96.000 καθαρά, όπως προβλέπεται από το άρθρο 10 παράγραφος 3 του νόμου 2459/97. Τόσο ο Σαρτζετάκης ως ανώτατος δικαστικός, όσο και ο Στεφανόπουλος ως βουλευτής και δικηγόρος λαμβάνουν και άλλες μηνιαίες συντάξεις.Οπότε υποθέτουμε πως δεν θα τα έφερναν δύσκολα βόλτα εάν παραιτούνταν του δικαιώματός τους , τουλάχιστον μέχρι να περάσει η κρίση.Θα είναι και αυτός ένας τρόπος για να δείξουν πως συμπάσχουν με τον Ελληνικό λαό που καθημερινά λεηλατούν την τσέπη του οι Ευρωπαίοι με τα σκληρά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: