Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στα σκαριά πραξικόπημα τρόμου και αίματος…



 
Τα σπέρματα μιας θανατηφόρας ασθένειας αιωρούνται στην βαριά και νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα. Τα πουλιά πετάνε χαμηλά, όπως πριν από την θύελλα… Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα παρακρατικά τους όργανα κτυπούν τα πλήκτρα μιας καρναβαλικής πολυφωνίας προβοκατόρικων παιχνιδιών τρόμου και αίματος. Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα της νεοταξικής εξουσίας σχεδιάζουν πυρετωδώς τη φρίκη μιας αλλοδαπής «πορτοκαλί εξέγερσης», για να προλάβουν και να αναχαιτίσουν την αυθεντική κοινωνική έκρηξη της λαϊκής οργής. Οι τρομοκρατικές και αιματηρές προβοκάτσιες αποτελούσαν πάντα μια ασπίδα του πολυπολιτισμικού καθεστώτος απέναντι στις επερχόμενες κοινωνικές θύελλες. Σήμερα η τρομοκρατία και οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις», τύπου «δεκεμβριανών», αποτελούν το προνομιούχο και «επιστημονικό» πολιτικό όπλο των καθεστωτικών μηχανισμών εναντίον των λαϊκών κινημάτων.

Το καθεστώς έχει έρθει σε δραματικό αδιέξοδο: Το κυβερνητικό οικοδόμημα των ανδρεικέλων καταρρέει με πάταγο και ταυτόχρονα η λαϊκή οργή κοχλάζει και είναι έτοιμη να εκραγεί και να σαρώσει, σαν θύελλα, τα κόμματα και τα αποκόμματα του καταρρέοντος παγκοσμιοποιημένου πολυπολιτισμικου καθεστώτος. Είναι τόσο βαθιά και δομική η κρίση και η σήψη του καθεστώτος που δεν μπορεί να βγει από αυτήν με ομαλές λύσεις. Στην φάση αυτή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική διέξοδος. Ο δρόμος της εκλογικής απάτης έχει φράξει… Η μόνη διέξοδος για το καθεστώς είναι το ανοικτό πραξικόπημα. Μόνο με «ανωμαλίες» και εκτροπές «έκτακτης ανάγκης» μπορεί να επιβληθεί. Η αναγκαιότητα τέτοιων λύσεων γίνεται άμεσα επιτακτική για τις νεοταξικές δυνάμεις και τα όργανα του καταρρεόντος καθεστώτος:α) Για να αναχαιτίσει την επερχόμενη κοινωνική θύελλα, να φιμώσει τον Ελληνικό λαό για ένα χρονικό διάστημα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της διάλυσης της αμιγούς φυλετικά και πολιτισμικά ελληνικής κοινωνίας και το ίδιο να διασωθεί. β) Για να αναπαλαιώσει τους μηχανισμούς της πολιτικής χειραγώγησης και εκλογικής απάτης: Ανακύκλωση της παλαιοκομματικής σαπίλας με «ανανεωτικές» ετικέτες, ανάδειξη νέων σχημάτων, «άφθαρτων» και «ανεξάρτητων» δήθεν πολιτικών… υπαλλήλων του σιωνιστοκαπιταλιστικού τραπεζικού συστήματος.Να, γιατί λέμε ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού των νέων συμφορών μας. Διότι σχεδιάζεται ανοικτή εκτροπή, πραξικόπημα «έκτακτης ανάγκης» και κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»! Φυσικά τα πραξικοπήματα σήμερα δεν έχουν τις παλιές μορφές μιας ανοικτής στρατιωτικής δικτατορίας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα υποκινούμενα στρατιωτικά πραξικοπήματα έχουν παντελώς εκλείψει.
 
 
 
 
 





Www.promitheasblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: