Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ψυχοτρονικά Όπλα



Από τον Joe Vialls (αυστραλό δημοσιογράφο έρευνας που πέθανε στις 18 Ιουλίου 2005
ΠΗΓΗ:rudy2.wordpress.com/psichotronik ... %bb%ce%b1
Φανερές συγκυρίες κάνουν να διαφαίνεται ότι τα ψυχοτρονικά όπλα αναπτύχθηκαν για να ελέγχουν τους πολίτες χωρίς τη συναίνεσή τους. Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο αποκορύφωμα αυτών των πειραματισμών. Παρόμοια όπλα υπάρχουν στις αυστραλιανές βάσεις του Pine Gap και Nurrungar ? και εάν ναι, είναι με στόχο να χρησιμοποιηθούν κατά αυτών που διαφωνούν και διαδηλώνουν ?

Η έρευνα όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, ως όπλα με στόχο την παραμόρφωση της ανθρώπινης αντίληψης και τη δημιουργία αρνητικών ψυχοσωματικών συνεπειών, άρχισε μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Παρ ότι οι επίσημες αμερικανικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι οι Ρώσοι είναι μπλεγμένοι σ αυτόν τον τομέα, το γεγονός ότι η Ρωσία πρότεινε την ολοκληρωτική απαγόρευση του ηλεκτρομαγνητικού πολέμου είναι διαφωτιστικό. Οι ΗΠΑ έκαναν ήδη κάποια πρώτα πειράματα σε ποντίκια με συνέπειες όπως εμετούς, όγκους και πολλαπλά άλλα συμπτώματα. Στο εσωτερικό συγκεκριμένων υπηρεσιών άμυνας των ΗΠΑ, έγινε αναφορά σε συμπτώματα που οφείλονται σε χρήση και επιλογή συγκεκριμένων μεταξύ διαφορετικών συχνοτήτων. Με άλλα λόγια οι Αμερικανοί γνωρίζουν ποιά συχνότητα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να επιτύχουν συγκεκριμένη αντίδραση σε συγκεκριμένα σημεία του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωπες με το πρόβλημα των πειραμάτων στους ανθρώπους. Ισχυρίστηκαν ότι ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να δώσει άδεια για ανθρώπινα πειράματα. Παρ όλα αυτά ο Λευκός Οίκος δέχτηκε να γίνουν ανθρώπινα πειράματα αλλά μόνο στους φυλακισμένους και στους ξένους


Ι. Πως λειτουργούν τα ψυχοτρονικά όπλα ?


Στη δεκαετία του 60, η έρευνα στα ηλεκτρονικά όπλα χωρίστηκε σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά τη δράση των όπλων που χρησιμοποιούνται σε συχνότητες ίδιας φύσεως με την ηλεκτρονική ενέργεια του εγκεφάλου, δηλαδή 14 Χερτς. Οι συχνότητες αυτές ονομάζονται ΣΑΧ, από τα αρχικά των Συχνοτήτων Άκρως Χαμηλών ή ELF (Extraordinarily Low Frequencies).

Το σχέδιο ήταν η δημιουργία ασθενειών, όπως εμετούς, αδυναμία, φόβο, πανικό, χάσιμο αισθήσεων, μελαγχολία και διάφορα άλλα συμπτώματα, μετά από αναστάτωση των ηλεκτρικών κυκλωμάτων διαφορετικών ζωνών του εγκεφάλου. Ο στόχος ήταν να βρεθεί για κάθε ανθρώπινη αντίδραση η αντίστοιχη συχνότητα. Στο τέλος του άκρως απόρρητου σχεδίου, Κοιμώμενη καλλονή, της διοίκησης Reagan, ο ιατρός, Michaël Persinger, νευρολόγος και υπεύθυνος του εργαστηρίου Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου του Οντάριο έλαβε εντολή να βρει απαντήσεις σ αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας τα πεδία κοσμικών διακυμάνσεων χαμηλών συχνοτήτων σε επίπεδα ιδιαίτερα χαμηλά από 1 έως 10 Χερτς, τα ποντίκια αρρώστησαν.

Το πεδίο (φάσμα) ELF που δημιουργήθηκε ενίσχυε την παραγωγή ισταμίνης από τα εγκεφαλικά κύτταρα, το οποίο είχε σαν άμεσο αποτέλεσμα εμετούς. Η ιατρός Elisabeth Rauscher, πυρηνικός φυσικός και υπεύθυνη του εργαστηρίου τεχνολογικών ερευνών του San Leandro στην Καλιφόρνια συνέχισε τις έρευνες επάνω στα όπλα ELF. Η ιατρός Rauscher είχε ήδη ανακαλύψει παρόμοια συμπτώματα, μετά από εισαγωγή συγκεκριμένων συχνοτήτων, όχι μόνο εμετούς αλλά επίσης σχετική ευφορία. Ο ιατρός Rauscher ήταν ενθουσιασμένος από τα αποτελέσματα και έλεγε «δώστε μου χρήματα και 3 μήνες προθεσμία και θα καταφέρω να αλλάξω τη συμπεριφορά του 80% των κατοίκων αυτής της πόλης χωρίς να το ξέρουν. Θα τους κάνουν να νοιώθουν ευτυχισμένοι, θα νομίζουν ότι είναι ευτυχισμένοι. Θα μπορούσα επίσης να τους κάνω να είναι επιθετικοί.

Αργότερα, το 1984, ο καπετάνιος Paul Tyler, ιατρός στο αμερικανικό ναυτικό, υπεύθυνος των ερευνών σχετικές με την επήρεια των ατομικών ακτινοβολιών στους ανθρώπους, παρουσίασε τα συμπεράσματά του στο πανεπιστημιακό αεροδιαστημικό κέντρο. Ο Tyler επιβεβαίωσε ότι «συγκεκριμένα βιολογικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων». Αναγνωρίζει επίσης ότι τα πεδία αυτά όπως και οι χρήσεις τους ήταν ήδη γνωστά. Το μόνο που έμενε ήταν να βρεθεί λύση στο μέγεθος της απαραίτητης έντασης αναγκαίας για την μετάδοση των κυμάτων ELF. Παρ όλα αυτά δεν υπάρχουν αποδείξεις εχθρικής χρησιμοποίησης των κυμάτων ELF κατά των πληθυσμών.

Εδώ και δεκαετίες, υπάρχουν παραδείγματα βομβαρδισμών συγκεκριμένων περιοχών στις ΗΠΑ και την Ρωσία από τεράστιους μεταδότες κυμάτων ELF. Οι περιοχές αυτές είναι τόσο μεγάλες που κάποιοι ερευνητές δεν είχαν πρόσβαση στα μακροχρόνια αποτελέσματα. Σε αντίθεσης με τα κύματα ΣΑΥ (Συχνότητες Άκρως Υψηλές) τα οποία αντανακλούνται σε σταθερές επιφάνειες, τα κύματα ELF διεισδύουν σταθερά υλικά, ακόμα και στα πιο συμπαγή όπως το τσιμέντο. Τα μέσα άμυνας για αυτούς τους τύπους ακτινοβολίας παραμένουν άγνωστα.

Άλλο πεδίο ερευνών σχετικό μα τα ηλεκτρονικά όπλα είναι οι μικροσυχνότητες, τις οποίες αποκαλούμε «Τοίχο κατά του πολέμου μικροκυμάτων». Αυτά τα όπλα δρουν με αντίθετο τρόπο από αυτά των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων ELF, δηλαδή σε συχνότητες άκρως υψηλές. Οι συχνότητες αυτές χρησιμοποιούνται κυρίως στα ραντάρ, στους φούρνους μικροκυμάτων κλπ. Το κυρίως πλεονέκτημα των κυμάτων ΣΑΥ (Συχνότητες Άκρως Υψηλές) σε σχέση με τις χαμηλές συχνότητες ELF, είναι το ότι η μετάδοσή τους γίνεται σε «ευθεία γραμμή» και το ότι μπορούν να κατευθυνθούν σε διεύθυνση ιδιαίτερα μικρών στόχων. Σε σύγκριση, οι συχνότητες ELF, τείνουν να διασκορπίζονται σε μεγάλες επιφάνειες.

2. Ζημιές εξαιτίας των ηλεκτρομαγνητικών όπλων

Ο Αμερικανός συγγραφέας του βιβλίου «Επιχείρηση ελέγχου του εγκεφάλου», Walter Bowart, βεβαιώνει ότι το 1989, τουλάχιστον μία ομάδα αγγλίδων γυναικών χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα και εκτέθηκαν σε συγκεκριμένα είδη μικροκυμάτων. Σχετικά με όσα ισχυρίστηκε, οι έρευνες αυτές που γίνανε σε πληθυσμούς όχι Αμερικανικούς καλύφτηκαν από το Λευκό Οίκο.

Αυτό που ισχυρίστηκε ο Walter Bowart επιβεβαιώθηκε και από τις μυστικές έρευνες που έκανε η ΣΙΑ με τη βοήθεια του γνωστού ψυχίατρου Ewen Cameron σε Καναδές γυναίκες από το Μόντρεαλ, για μια ακόμα φορά μη Αμερικανούς υπηκόους και εύκολα πειραματόζωα.

Συγκεκριμένα και παρόμοια συμπτώματα εμφανίστηκαν σε αγγλίδες γυναίκες οι οποίες εκτέθηκαν σ αυτά τα κύματα κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών κατά των πυρηνικών όπλων και τις συνέπειες των πυρηνικών λημμάτων στην Αγγλία. Τα συμπτώματα ήταν τα ακόλουθα

1. Διαφοροποιημένο μηνιαίος κύκλος

2. Εκτρώσεις

3. Γυναικολογικά προβλήματα

4. Κάψιμο της ρητίνης του ματιού

5. Προβλήματα ακοής

6. Όγκοι γρήγορης εξέλιξης

Την εποχή εκείνη οι διαδηλωτές έμειναν μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω από σκηνές και εκτέθηκαν σε ειδικά κύματα τα οποία έχουν μακροχρόνιες συνέπειες και όχι σύντομες και θανατηφόρες επενέργειες μακροχρόνια


3. Ανίχνευση των όπλων

Δυστυχώς για τις Αγγλίδες γυναίκες, δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα στην αγορά το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει ένα ψυχοτρονικό βομβαρδισμό. Στην Αυστραλία, υπάρχει ένα μηχάνημα στον Dick Smith που ονομάζεται «Ανιχνευτής διαρροής μικροκυμάτων». Στην αρχή είχε χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύει της διαρροές ακτινοβολιών στους φούρνους μικροκυμάτων. Αν βρίσκανε κάποια διαρροή έπρεπε να αντικαταστήσουν επειγόντως τα λάστιχα. Ο ανιχνευτής διαρροής μικροκυμάτων είναι κατευθυντήριος και μπορεί να συλλάβει μία εκπομπή ψυχοτρονικών κυμάτων ακόμα και αν αυτή η εκπομπή είναι άκρως μικρή (ένα χιλιογουάτ ανά τετραγωνικό εκατοστό). Οι ιατρικές έρευνες στις ΗΠΑ έδειξαν επίσης ότι μία συνεχής έκθεση σε χαμηλές διαρροές μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα μάτια, όπως καταρράκτη. Οι έρευνες ασχολήθηκαν με μία ομάδα γυναικών οι οποίες εκτέθηκαν σε τέτοιες διαρροές μικροκυμάτων στο χώρο εργασίας τους για αρκετούς μήνες. Στην κάθε περίπτωση το επίπεδο ζημιάς ήταν ανάλογο με την απόσταση της κάθε γυναίκας από τον φούρνο μικροκυμάτων που παρουσιάζει κάποια διαρροή.


4. Προστασία από τα ψυχοτρονικά όπλα

Στην περίπτωση των Άγγλων διαδηλωτών, ο Bowart προτείνει να καλύψουν τις σκηνές τους με φύλλα αλουμινίου. Το έκαναν και τα συμπτώματα σταμάτησαν αμέσως. Η ελάχιστη μοναδική προστασία από την ακτινοβολία των ψυχοτρονικών κυμάτων είναι η ίδια με το φύλλο αλουμινίου με το οποίο καλύπτουμε ένα ταψί με φαγητό που είναι στο φούρνο στο οποίο αντανακλώνται τα κύματα και έτσι δεν ψήνεται το φαγητό. Το γεγονός ότι τα μικροκύματα ψήνουν το φαγητό μέσω δονήσεων των μόρια και όχι μέσω αύξησης της θερμοκρασίας εξηγεί της ζημιές που είχαν οι Άγγλοι διαδηλωτές


Πηγή:
Άρθρο του Joe Vialls για το περιοδικό New Dawn GPO Box 3126 FF, Μελβούρνη, 3001 Αυστραλία




Δεν υπάρχουν σχόλια: