Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ



Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών με θέμα την «απουσία» του Καστελλόριζου από χάρτη που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης και οι βουλευτές του κόμματος Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γρ. Ψαριανός.

Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές, σε χάρτη με θεματικό τίτλο «Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα» όπου αποτυπώνονται όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης του ευρώ, η νήσος Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο, η οποία αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας και απέχει από τις τουρκικές ακτές μόλις δύο ναυτικά μίλια είναι «εξαφανισμένη».

«Από το χάρτη απουσιάζει εμφανώς η αποτύπωση του Καστελόριζου, ενώ έχουν αποτυπωθεί όλα τα υπόλοιπα νησιά της χώρας μας, αλλά και μη ηπειρωτικά και υπερπόντια εδάφη των κρατών μελών», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Δεδομένων και των πρόσφατων δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος «τοποθέτησε» το Καστελλόριζο στη Μεσόγειο, αλλά και της στρατηγικής σημασίας της νήσου για την Ελληνική ΑΟΖ, οι βουλευτές ζητούν από τον κ. Δήμα να διερευνήσει το θέμα της «εξαφάνισης» του Καστελλόριζου από το χάρτη και να ζητήσει την ορθή επανεκτύπωσή του.  


OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: