Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκε η διεθνής συμφωνία των κρατών μελών της Ε.Ε. για αλληλοϋποστήριξη κατά των λαϊκών εξεγέρσεων;


Εδώ και δύο μέρες εχει κυριαρχήσει σε όλα τα πατριωτικά και όχι μόνο, ιστολόγια η είδηση για την ανάπτυξη στην χώρα μας μιας διεθνούς Ταξιαρχίας της Eurogendfor.

Η είδηση διαψεύστηκε από την ΕΛ.ΑΣ και το πράγμα θόλωσε. Χτές όμως διέρρευσε στο διαδίκτυο και βίντεο του Ραδιο 9 όπου ο Δημήτρης Καζάκης δηλώνει ότι είναι αυτόπτης μάρτυρας της άφιξης της Ξένης Δύναμης στην πατρίδα μας.... Παράλληλα υπάρχουν και πληροφορίες ότι και ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης ανήκει σε αυτούς που γνωρίζουν πληροφορίες για την άφιξη της εν λόγω δύναμης στην χώρα μας.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αν αληθεύει μια τέτοια εξέλιξη σύντομα θα θρηνήσουμε πλέον νεκρούς....

Και θα το θέσω απλά σαν σκέψη.
Αν απέναντί μου είναι Ελληνες αστυνομικοί ΜΑΤατζήδες "πραιτωριανοί" απλά θέλω να τους σπάσω το κέφάλι και μετά να τους στείλω στο νοσοκομείο όπως θα έκαναν κι αυτοί... ΔΕΝ ΘΕΛΩ κανείς αδερφός μου, όσο ξεπουλημένος κι αν είναι στην εξουσία, να χάσει την ζωή του. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ.

(Εξαιρούνται οι προδότες κυβερνώντες τους οποίους θα εκτελέσουμε μετά από δίκη)...

Αν όμως αληθεύουν οι πληροφορίες και δω απέναντί μου Γερμανούς και Ολλανδούς στρατοχωροφύλακες... Τότε το πράγμα αλλάζει. Θεωρώ αυτομάτως ότι πρόκειται για ξένη δύναμη κατοχής και στην περίπτωση αυτή έχω πατριωτική, συνταγματική και ηθική υποχρέωση, ως Ελληνας, να τους εξοντώσω. Τελεία και παύλα.

Σας παραθέτω, λοιπόν, κατά σειράν, διαφόρες αναρτήσεις γνωστών ιστολογίων για το θέμα. Εδώ θα βρείτε όλες τις αποψεις και θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Η πρώτη ανάρτηση είναι από το Ας μιλήσουμε επιτέλους και περιλαμβάνει κομμάτια κι από την σχετική ανάρτηση της Κλασσικοπερίπτωσης.

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της.

H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».
Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό.
Κωνσταντίνος

Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση"

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά.
Κατόπιν ακολούθησε σχετική ανάρτηση από Το Τεφτέρι που διέψευσε την είδηση.

Μούφα η είδηση για άφιξη της Eurogendfor στην Ελλάδα!

Ψευδή ήταν τελικά τα δημοσιεύματα περί αφίξεως ειδικών δυνάμεων από την Γερμανία και την Ολλανδία με σκοπό την άμεση καταστολή όλων των συγκεντρώσεων. Η αποκατάσταση της αλήθειας έγινε από τα μεγάλα δημοσιογραφικά sites καθώς και από το επίσημο site της αστυνομίας www.astynomia.gr.


Το παρακάτω κείμενο έχει κατακλήσει όλα τα blogs όπου ακόμα αναρτούν ως έκτακτο και τρομοκρατούν με το υποτιθέμενο γεγονός..

"H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα."

Στην συνέχεια είδαμε μια ανάρτηση στο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ η οποία αναφέρεται και στην μαρτυρία του Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο 9 και η οποία κρατάει εντούτοις, κάποιες επιφυλάξεις...

Ο Καζάκης αυτόπτης μάρτυρας της Eurogendfor

Χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή (
στο Ράδιο 9 στο τέλος της συζήτησης) ο κ. Καζάκης απαντώντας σε ερώτηση ακροατή μίλησε για την είδηση που αναρτήσαμε το μεσημέρι σχετικά με το "πέρασμα" στην Ελλάδα μιας ταξιαρχίας της ευρωχωροφυλακής γνωστή ως EUROGENDFOR ή EGF (βλέπε εδώ).


Δυστυχώς η είδηση αυτή αν και προσήλκυσε χιλιάδες επισκέπτες σε όσα ιστολόγια την αναδημοσίευσαν, εν τούτοις δεν αξιολογήθηκε ως "σοβαρή" απο δεκάδες άλλα τα οποία παρουσιάζονται είτε ως "μαχητικά" είτε ως "αποκαλυπτικά".


Όπως γράψαμε και χθες, αν και υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το "πέρασμα" αυτής της ξένης στρατιωτικής δύναμης, κρατήσαμε μία μικρή επιφύλαξη χρησιμοποιώντας την φράση "αν είναι αλήθεια".
Αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως απλή λαϊκή ενημέρωση, διότι μόνο τέτοια μπορούμε να προσφέρουμε αφού δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, είναι αυτή που σε τέτοιους πονηρούς, επικίνδυνους και θλιβερούς καιρούς, θα αφυπνίσει τον κόσμο που μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις αναρτήσεις μας.

Υπο αυτήν την έννοια είναι προτιμώτερο να παραμείνουμε σε εγρήγορση απο έναν έστω "λάθος συναγερμό", όπως πίστεψαν μερικοί, παρά να μας "πιάσουν στον ύπνο" οι σχεδιασμοί αυτής της πρωτόγνωρης και πολύχρωμης χούντας.
Σε ότι αφορά την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως η δύναμη της EGF που κατά πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων στρατωνίστηκε στη Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε σε αυτήν όχι ως αποδέκτης μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.

Ας δούμε λοιπόν τί είπε σήμερα το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο κ. Καζάκης :

"...Ερώτηση ακροατή: Θα ήθελα να αναφερθείτε για κάτι που συνέβη χθές ή προχθές σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που κατέβηκε μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας, είναι η ταξιαρχία της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης: εδώ ο Καζάκης έκανε ένα μικρό λάθος . Η κανονική ονομασία αυτής της δύναμης έιναι όπως προείπαμε Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα φέρει τα χρώματα της Ε.Ε τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια. Αυτή μεταφέρθηκε μέσω Ηγουμενίτσας ...
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του ρωτώντας τον αν αυτή η πληροφορία προέρχεται απο κατοίκους που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι τους είδα και ο ίδιος σε ταξίδι που ..με το ξυρισμένο μαλλί και τα βαλιτσάκια με το euroforce και το ψάξαμε το θέμα και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά με πτήσεις κανονικές και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή" του λαού;
Καζάκης:Το έχουν πεί ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες" θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα. Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια λαϊκή διαδήλωση , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή "τρομοκρατία χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται εδώ (εννοεί την EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης: Ναι είναι ειδικές δυνάμεις. Είναι κυρίως Γερμανοί, Ολλανδοί, Γάλλοι και Ιταλοί."
Αυτά είπε λοιπόν ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Καζάκης στην εκπομπή του, περιγράφοντας την εισβολή και τις "λειτουργίες" των ευρωστρατοχωροφυλάκων που κουβάλησε στον τόπο μας ο νέος Τσολάκογλου.

Επιλέξαμε την μαρτυρία του Καζάκη όχι διότι τον θεωρούμε πιό αξιόπιστο απο εκείνους που μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια αλλα διότι μίλησε για αυτό το θέμα δημόσια πράγμα που ο κάθε "κακοπροαίρετος" μπορεί να διαπιστώσει αν κάνει τον κόπο να ακούσει το τέλος της ηχογραφημένης εκπομπής του στο site του radio 9 εδώ.

Όσο και αν κάποιοι επιμένουν να βγάζουν στα ιστολόγιά και στις ιστοσελίδες τους σκάνδαλα και σκανδαλάκια πασπαλισμένα με ψευτοδημοσιογραφική ζάχαρη, εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε "την μπάλα μέσα στο γήπεδο", δηλαδή σε αυτόν τον χώρο που αύριο θα κληθούμε όλοι είτε να φαγωθούμε για την διασκέδαση του Καίσαρα, είτε να αγωνισθούμε ξανά για "Ψωμί Παιδεία και Ελευθερία".
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: