Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το αποκορύφωμα της παρανομίας: Η ΔΕΗ στέλνει λογαριασμούς με το “τέλος ακινήτων”, πριν ακόμη δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ!


image
Το ότι ο Υπουργός των Οικονομικών νοιώθει μία αφόρητη πίεση για να καλύψει τα ανοίγματα του Προϋπολογισμού που δημιούργησε η Κυβέρνηση στην οποία αντιπροεδρεύει, είναι γνωστό και κατανοητό.
Το ότι, στην προσπάθειά του να καλύψει τα ανοίγματα αυτά αναγκάζεται να νομοθετεί κατά παράβαση του Συντάγματος και των υφιστάμενων νόμων, είναι πλέον μία συνήθης πρακτική, η οποία βεβαίως δεν είναι αποδεκτή από κανέναν και κατά της οποίας και διαμαρτυρόμαστε, αλλά και παλεύουμε.
Όμως, το ότι πέραν από την ουσία της νομιμότητας, ο Υπουργός των Οικονομικών έχει φθάσει στο σημείο να παραβιάζει και τους τύπους, είναι κάτι που ούτε περιμέναμε ποτέ να γίνει, αλλά ούτε και ήταν ανάγκη να γίνει!
Σήμερα, μέλος του Συλλόγου μας κατήγγειλε ότι έφθασε, με απλό ταχυδρομείο, στο σπίτι του, ο λογαριασμός που περιλαμβάνει και το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) ή “Ειδικό Τέλος Ακινήτων” με πιο απλά λόγια.(Ο λογαριασμός εμφανίζεται στην παρακείμενη φωτογραφία)
Το εκπληκτικό όμως είναι ότι, η υπουργική απόφαση η οποία ρητά αναφέρεται στην παράγραφο 13 του άρθρου 53 του ν. 4021/2011 ως προϋπόθεση για την ισχύ του νόμου, δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ!
Δηλαδή, η ΔΕΗ, έχει εκτυπώσει και έχει ταχυδρομήσει λογαριασμούς, τους οποίους ενδεχόμενα κάποιοι έχουν εξοφλήσει πλήρως, χωρίς ακόμη να έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση η οποία προκαλεί την ισχύ του νόμου και η οποία προσδιορίζει τις διαδικασίες που θα συμβούν όλα αυτά.
Το αναφέρουμε για μία ακόμη φορά: Κατανοούμε τις πιέσεις που δέχεται η Κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο κ. Βενιζέλος. Κατανοούμε ότι ο κ. Βενιζέλος αναγκάζεται να λαμβάνει ιδιαίτερα αντιδημοφιλείς αποφάσεις.
Όμως, δεν κατανοούμε και δεν αποδεχόμαστε τη λήψη αντισυνταγματικών μέτρων ή παράνομων διατάξεων. Και γελάμε (ενώ θα έπρεπε να κλαίμε) όταν βλέπουμε ότι η Κυβέρνηση δε μπορεί να τηρήσει ούτε την τυπική διαδικασία της έκδοσης ενός ΦΕΚ.
Τελικά, καταλήγουμε να τρομάζουμε με τις συνεχείς συνταγματικές εκτροπές. Επειδή τα όρια μίας εκτροπής και των επιπτώσεων που μπορεί να έχει, ή των “ορέξεων” που μπορεί να ανοίξει, πολλές φορές είναι άγνωστα…
(Δείτε το λογαριασμό -έχουν σβηστεί τα στοιχεία του καταναλωτή- στη θέση “αρχεία” στη δεξιά στήλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: