Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τούρκοι Αμερικανοί και Ισραηλινοί απο την ίδια μεριά! Ξυπνήστε επιτέλους όσοι ονειρεύεστε εχθροπραξίες μεταξύ τους……


sibel_mustafa_oglouΨάχνουν για «παραβιάσεις δικαιωμάτων» στη Θράκη οι Αμερικάνοι.
Είναι και πάλι εδώ οι Αμερικάνοι, συγκεντρώνοντας "στοιχεία" για την Έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, που υποβάλλεται κάθε χρόνο στο Κογκρέσο και δίδεται στη δημοσιότητα, από το State Department. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χρόνος» της Κομοτηνής, οι Αμερικάνοι έκαναν απανωτά ραντεβού: επισκέφθηκαν τον μουφτή Μέτσο Τζεμαλή, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά Θράκης και διασποράς Αχμέτ Μουφίτ, το Ιεροσπουδαστήριο και τη Διεύθυνση Μειονοτικής Εκπαίδευσης και το μουσείο καλαθοπλεκτικής των Ρομά στο Θρυλόριο, ενώ είχαν και συνάντηση διάρκειας μίας ώρας, με την γνωστή για τις φιλοτουρκικές απόψεις της, Σιμπέλ Μουσταφάογλου (στη φωτογραφία- μίλησε πρόσφατα για «υποτιθέμενη ποντιακή γενοκτονία»), η οποία είναι επικεφαλής μειονοτικού συνδυασμού στο Δήμο Κομοτηνής.
Θυμίζουμε ότι η περσινή έκθεση ανακάλυψε «μειονότητες» Βλάχων, Αρβανιτών και Ρομά, ζητώντας την αναγνώρισή τους, ενώ μιλούσε για κακοποίηση παράνομων μεταναστών και αθίγγανων από τις δυνάμεις ασφαλείας, κακές συνθήκες κράτησης λαθρομεταναστών, για περιορισμούς στη δυνατότητα αυτοπροσδιορισμού εθνοτικών μειονοτικών ομάδων, για διακρίσεις και κοινωνικό αποκλεισμό εθνοτικών μειονοτήτων, καθώς και φαινόμενα αντί-σημιτισμού. Αν και κινούνται διακριτικά, οι Αμερικάνοι έγιναν αντιληπτοί από πολλούς, που πλέον αντιλαμβάνονται το ρόλο της Ουάσινγκτον στην περιοχή. Ούτως ή άλλως, η συχνή και καθ' όλα προκλητική παρουσία της Αμερικανίδας προξένου στη Θεσσαλονίκη Κάθριν Κέι, στη Θράκη, λέει πολλά...
Ο Αχμέτ Μουφίτ από την πλευρά του, μιλώντας στην εφημερίδα «Χρόνος», δήλωσε: «Όπως ξέρετε, κάθε χρόνο μας επισκέπτεται κλιμάκιο του Αμερικανικού προξενείου της Θεσσαλονίκης, ο πρόξενος, κάποιοι βοηθοί του, κάθε χρόνο μας επισκέπτονται και βλέπουν την κατάσταση, μας λένε ‘ακόμη εδώ βρίσκεστε;'» Έτσι, για να βλέπουν όλοι οι Έλληνες ποιοι υποδαυλίζουν καταστάσεις, εγείροντας συνεχώς θέματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: