Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ιστορία Του Ανθρώπου Στην Γη


dreams-of-atlantis_miastala

Μια θεώρηση στο από που ήρθαμε. Ας ξεκινήσουμε με την εξής σκέψη. Αν θέλετε να πάτε να κατοικήσετε σε έναν πλανήτη ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε ? Φίλους είπε κάποιος. Οκ τους φίλους όμως του έχετε μαζί σας στο διαστημόπλοιο, είναι αυτοί που ανήκουν στην ομάδα σας και όλοι μαζί αποφασίζεται να μετακομίσετε σε έναν νέο πλανήτη για τον άλφα ή βήτα λόγο. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε μαζί με τους φίλους σας στον νέο πλανήτη ? δεν είναι το νερό και η τροφή ?Ναι αυτά είναι τα ποιο σημαντικά πράγματα για να ζήσετε, φυσικά και το κατάλληλο περιβάλλον, όπως η καλή θερμοκρασία και η σωστή ατμόσφαιρα.
© Aristos Stathidis αποκλειστικά στην miastala
Οκ, έχουμε το κατάλληλο περιβάλλον και την σωστή ατμόσφαιρα γιατί διαλέξαμε τον κατάλληλο πλανήτη ανάμεσα σε μερικούς χιλιάδες, και τώρα βρισκόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη και χρειαζόμαστε τροφή. Έχουμε μαζί μας κάποια τροφή αλλά τελειώνει. Άλλωστε στον νέο πλανήτη θα γεννηθούν από εμάς και νέα παιδιά, οπότε μπορεί να μείνουμε λίγο παραπάνω. Χρειαζόμαστε έναν τρόπο μόνιμης δημιουργίας τροφής. Δηλαδή χρειαζόμαστε να μετασχηματίσουμε το χώμα, σε κάτι που να είναι ποιο συμβατό, σε αυτό που μπορούμε να φάμε. ΄
Στην δική μας περίπτωση θα φτιάχναμε μερικές φάρμες με ζώα, κυρίως πρόβατα.
Στην δική τους περίπτωση φτιάξανε τον άνθρωπο.
Ο άνθρωπος φτιάχτηκε θνητός και βροτός.
Φτιάχτηκε σαν τροφή για εκείνα τα όντα που ήρθαν στον πλανήτη γη για κατοικήσουν, ή απλά πέρασαν από εδώ φτιάχνοντας μια στάση παραγωγής τροφής που μετέφεραν αργότερα στα διαστημόπλοια τους.
Στην αρχή της δημιουργία τους είχε ένα ή δύο εσωτερικά τσιπάκια, μέσα από τα οποία τον κοντρόλαραν και τον έβαζαν να κάνει διάφορα πράγματα. Μετά από αλλεπάλληλες καταστροφές της γης χάθηκαν μια για πάντα τα μηχανήματα που ελέγχανε αυτά τα τσιπάκια, δηλαδή εμάς τους ανθρώπους και οι νέες γενιές που διασώθηκαν από τις καταστροφές ξεκίνησαν από την αρχή χωρίς αυτόν τον έλεγχο.
Χρόνια τώρα ψάχνουν οι τωρινοί επικυρίαρχοι τρόπους ελέγχου μας, και αυτό το αρχαίο μηχάνημα ελέγχου μας χωρίς επιτυχία και καταφεύγουν σε παρόμοια κόλπα, όπως τα υποσυνείδητα μηνύματα, το mind control, την τηλεόραση και άλλα παρόμοια. Η νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί με τις μεθόδους της, να μας βάλει νέα τσιπάκια, για να μας ελέγχει όπως γνωρίζει από τα αρχεία μυστικά κείμενα ότι αυτοί που μας πρώτο-έφτιαξαν μας έλεγχαν.
Οι άνθρωποι στην γη δεν ήταν ποτέ, τίποτα άλλο από πρόβατα – βροτοί και θνητοί.
Για να δούμε όμως και την ιστορία του Αδάμ και της Εύας. Βρίσκονταν μέσα σε έναν κήπο που τρώγανε τα πάντα χωρίς κανένα άγχος χωρίς κανένα πρόβλημα – για όλα φρόντιζε ο θεός, όλα μέσα στον κήπο τους τα παρείχε ο θεός. Δείτε και τα πρόβατα τώρα, τρώνε τα πάντα που τους προσφέρει ο τσοπάνης – θεός τους, δεν έχουν κανένα άγχος, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ταΐζουν για να φαγωθούν αργότερα τα ίδια.
Άλλωστε ποιμένες δεν λέγονται και οι παπάδες ? ποίμνιο δεν λέγονται οι πιστοί στην εκκλησία ? δούλοι του θεού, ξεκάθαρη αντιστοιχία με τα πρόβατα. Τα πρόβατα ζούνε μέσα σε έναν παράδεισο, και θεός τους είναι ο τσοπάνης.
Ανάμεσα στα φαγητά, που ο θεός έδινε στον άνθρωπο, μέσα στον παράδεισο, κάποιο είχε μια διαφορετική επίδραση στην ανάπτυξη του. Άλλωστε λέμε ότι είμαστε ότι τρώμε, κάποιο από αυτά τα φαγητά άρχισε να κάνει τον άνθρωπο να καταλαβαίνει και να γνωρίζει τι γίνεται γύρω του. Αυτό συμβολικά είναι το απαγορευμένο μήλο. Όταν ο άνθρωπος παρέβη την εντολή του θεού να μην φάει από το μήλο, και άρχισε να καταλαβαίνει τι γίνεται, ο θεός τον πέταξε έξω από τον παράδεισο φοβούμενος ότι θα βρει και την τροφή εκείνη που θα του δώσει και δύναμη να νικήσει τον θεό. Για να το μεταφράσουμε στα πρόβατα, αν αρχίσετε για παράδειγμα και ταΐζετε τα πρόβατα κάτι διαφορετικό από κουτόχορτα, αυτά θα αρχίσουν να μην υπακούουν τον τσοπάνη.
Στο σχολείο τι σας έμαθαν ? Ό,τι οι άνθρωποι είναι στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας, που όταν σας το έλεγαν μικροί και απονήρευτοι καθώς ήσασταν και καθόλου  σίγουροι τι εννοούσαν,-θα σας πω πιο κάτω, τι εννοούσαν –  ότι μην ανησυχείτε δεν κινδυνεύετε να σας φάει κανένας, κοιμηθείτε ήσυχα το βράδυ. Αλλά την ίδια στιγμή όμως βλέπετε, ότι ο άνθρωπος μπορεί να φαγωθεί από οποιοδήποτε σαρκοφάγο, ακόμη και από τον ίδιο τον άνθρωπο.
atlas- miastala
Χρονομηχανή, H G Wells – 1895 ! Κάποιος επιστήμονας κατάφερε με μια χρονομηχανή να ταξιδέψει στον χρόνο και εκεί είδε το εξής.
Άνθρωποι χαρούμενοι και αγαθοί όλοι μέρα στα λιβάδια γελάγανε, παίζανε ανέμελα, περνούσαν καλά τα είχαν όλα, ακριβώς η εικόνα του παραδείσου, όταν όμως έπεφτε το σκοτάδι μαζευόντουσαν σε ένα κεντρικό σημείο και τρέμανε από φόβο μέχρι να ξημερώσει. Το πρωί και πάλι χαρούμενοι βγαίνανε στα λιβάδια όπου παίζανε, τρώγανε από τα φυτά, χορεύανε, γελάγανε και ήταν ανέμελοι, και το βράδυ πάλι συγκεντρώνονταν σε ένα σημείο και τρέμανε από φόβο μέχρι το πρωί, και αυτό συνεχιζόταν.
Αυτός ο επιστήμονας που μεταφέρθηκε με την χρονομηχανή αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που τους φοβίζει τόσο πολύ, και κατά την διάρκεια της νύχτας, άρχισε να τους παρακολουθεί για να βρει αυτό που τους τρομάζει και ανακάλυψε ότι βγαίνανε μέσα από την γη κάποια άλλα όντα όταν έπεφτε το σκοτάδι και βουτάγανε κάποια άτομα που ζούσανε πάνω στην γη και τα κατεβάζανε κάτω. Ακολούθησε αυτές τις απαγωγές και ανακάλυψε ότι αυτοί που ζούσανε μέσα στην γη, τρεφόντουσαν με αυτούς, που ζούσανε έξω από την γη. Η χρονομηχανή υπάρχει και σε βιβλίο και σε ταινία στην αρχική της έκδοση, αλλά και σε μια νεότερη ποιο ρομαντική εκδοχή, με την ίδια ιδέα όμως.
Έχει άραγε κάποια κοινά στοιχεία με την ζωής μας αυτή η εκδοχή ? Ναι έχει, για δείτε ότι την ημέρα είμαστε ήρεμοι, ήμεροι, από όπου βγαίνει και η λέξη ημέρα, ενώ το βράδυ, αγριεύουμε όπου και να βρισκόμαστε, πόσο μάλλον να σκεφτούμε ότι βρεθήκαμε βράδυ σε κάποιο δάσος. Γιατί αγριεύουμε το βράδυ ? τι γνωρίζει το σώμα μας και η ψυχή μας που μας κάνει να φοβόμαστε το βράδυ και ηρεμούμε το πρωί ?
Δεν είναι τυχαίες οι εκφράσεις «άνοιξε η γη και τον κατάπιε», «τον φάγανε ζωντανό», ή απλά «τον φάγανε». Για σκεφτείτε, έχει ανοίξει η Γή τόσες φορές και κατάπιε ανθρώπους που έγινε συνηθισμένη έκφραση ? Γνωρίζεται πόσοι άνθρωποι εξαφανίζονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο ? Αν μάθετε τα νούμερα – ψάξτε στο Internet να τα βρείτε, θα πάθετε σοκ – δεν θα το πιστεύετε.
Ποιος και τι τους εξαφάνισε?. Έχετε ακούσει για τις περίεργες ομάδες που ορμάνε μέσα στους πολέμους ή μεγάλες καταστροφές και κλέβουν ανθρώπους και παιδιά ?. Έχετε ακούσει για τις ντενεκεδούπολοις σε μερικά υποβαθμισμένα μέρη τους κόσμου και πως εξαφανίζονται εκεί μέσα άνθρωποι αλλά και πολλά παιδιά? Έχετε ακούσει από τους παππούδες σας που ζούσαν στα χωριά ιστορίες για αλλόκοτα πλάσματα που βγαίνανε το βράδυ ?
Γιατί οι άνθρωποι μαζεύονται στις πόλεις? Μήπως γιατί τα χωρία και τα απόμερα μέρη τους τρομάζουν, τους βγάζουν εσωτερικές αναμνήσεις φόβου ? Μήπως γιατί πρέπει εκτός της πόλης που όπως και να το κάνουμε προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτό το θέμα, νιώθεις τον φόβο της απαγωγής? Νιώθεις πως πρέπει να έχεις κάστρο, για να μην φοβάσαι να σε κλέψει κάποιο δρακόφιδο ή κάποιο άλλο ον? Ξέρετε άλλωστε πόσα κάστρα υπήρχαν παλιά στην Ελλάδα? Πάρα μα πάρα πολλά.
Ταυτόχρονα θα μου πείτε ότι οι πόλεις είναι και ένα καλό μέρος για να κρυφτούν και να μεταμφιεστούν και τα διάφορα άλλα όντα. Ναι ίσως να είναι και αυτό, και έχω ακούσει ότι η εθνικής τους γιορτή είναι τα καρναβάλια όπου μπορούν να μεταμφιέζονται και να κυκλοφορούν ανάμεσα μας ποιο εύκολα. Αυτό το τελευταίο πάντως δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω με την εμπειρία μου στα καρναβάλια.
Στο Άγιο Όρος, γιατί κλείνουν ερμητικά οι πόρτες στα μοναστήρια φρούρια μόλις δύσει ο ήλιος, και ανοίγουν ξανά με την ανατολή ? Τι φοβούνται ακόμη ? τους πειρατές ? ίσως και αυτούς, αλλά όχι μόνο αυτούς. Έχω βρεθεί και έχω περπατήσει με μοναχούς και μετά την δύση του ήλιου γύρω από το μοναστήρι κάνοντας ατελείωτες συζητήσεις, μπαίνοντας από μικρότερες πίσω πόρτες.
Κάθε ένας που έβγαινε έξω από την πίσω πόρτα, έγραφε το όνομα του, ο τελευταίος την κλείδωνε από μέσα φυσικά. Θα μου πείτε ότι υπάρχουν και ένα σωρό εργάτες που ζουν έξω από τα μοναστήρια σε σπίτια και καλύβες – αυτοί δεν κινδυνεύουν ? Τι να σας πω, εγώ πάντως αγρίευα και φοβόμουν πολύ στα διάφορα σημεία του Αγίου Όρους βράδυ, και είχα ακούσει και για ιστορίες που απαίδευτοι μοναχοί που ζούσαν σε καλύβες στην περιοχή της ερήμου, μη γνωρίζοντας πώς να τα βγάλουν πέρα τρελάθηκαν όταν βράδυ τους επισκέφτηκε ο διάβολος. Και γι αυτό από ότι μου είχαν πει δεν έδιναν πλέον άδεια να μείνεις έξω βράδυ σε εκείνες τις δύσκολες περιοχές, ούτε καν άδεια σε νέους μοναχούς να κατοικήσουν σε αυτές τις δύσκολες καλύβες.
100_0094
Υπάρχει  το ελληνικό βιβλίο «κούφια γη» του Παντελή Γιαννουλάκη, που περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες και στοιχεία, γι’ αυτούς που ζουν μέσα στην γη. Άλλο ένα υπέροχο βιβλίο είναι το “Η Ονειρική Αναζήτηση του Άγνωστου Καντάθ” του  Χ.Φ. Λάβκραφτ, σε μετάφραση Γιώργου Μπαλάνου.
Όσο για τον H.G. Wells άνηκε όπως και ο Ιούλιος Βερν, αλλά και άλλοι, σε αδελφότητα, στοά, μυστική ομάδα, πείτε την όπως θέλετε, όπου κάποιος γράφει τα βιβλία που σπουδάζουν και αναλύουν μέσα στην ομάδα, τα κάνουν όμως γνωστά και ελεύθερα σε όλους, για διάφορους λόγους. Ένας λόγος είναι ότι, αν κρύψεις την γνώση τότε κάποιος μπορεί εύκολα να την κλέψει και να την διαδώσει, αλλά αν την γνώση την γράψεις σαν ιστορία επιστημονικής φαντασία και την έχεις ελεύθερη, τότε μόνο όποιος γνωρίζει τα κλειδιά μπορεί να την καταλάβει. Οι άλλοι την θεωρούν έναν ακόμη μύθο. Είναι μια δικλείδα ασφαλείας, έτσι κάνανε και με την Αληθινή Ιστορία την Μυθολογία, αφού την παραποιήσανε κι αυτή σκόπιμα, ποτέ δεν ξέρεις… !!!
Το παραμύθι της εξέλιξης.
Είναι πολύ εύκολο να το απορρίψει κάποιος με τον εξής συλλογισμό. Που είναι τα ενδιάμεσα ήδη της εξέλιξης μας. Αν δηλαδή προερχόμαστε από τους πιθήκους, που είναι τα ενδιάμεσα στάδια της εξελικτικής διαδικασίας. Προσπαθούν να μας πείσουν με μόνο 3 σκελετούς που βρήκαν, που μπορεί να είναι και απλά γενετικές ανωμαλίες.
Σκεφτείτε και το εξής απλό ? γιατί παρεξηγήστε αν σας πουν “ζώα”? ειδικά αν σας πουν “πρόβατα”? Πρόβατα δεν σας λέει η εκκλησία που πιστεύετε?
Σκεφτείτε και το εξής, σε ποιο σημείο ταιριάζετε με αυτόν τον πλανήτη ? ποια ομοιότητα έχετε με τα ζώα ? Μπορείτε να ζήσετε όπως αυτοί στο survivor ? ή αν δείτε ακόμη και αυτοί στο survivor, δεν αλλάζανε τον περιβάλλοντα χώρο κάνοντας τον όσο ποιο δυνατόν κοντά στον άνθρωπο ? συν το γεγονός ότι είχαν και ένα συνεργείο να τους βοηθάει, ή δείτε κάποιο docimanter για κάποιες πρωτόγονες φυλές που ζουν στην Αφρική, τι σχέση έχουν με τους πιθήκους ? καμία.
Ακόμη και οι Γερμανοί που ήταν από τις βάρβαρες φυλές, ζούσανε μέσα σε δάση, από την βαρβαρότητα τους τρώγανε τα παιδιά τους, και καμιά φορά δάγκωναν και τα δικά τους δάκτυλα. Όταν τους είδε ο καίσαρας, αναφώνησε, τι είναι αυτοί θεέ μου, γνήσιοι βάρβαροι, (Genius Barbarian) και κρατήσανε για όνομα τους το Genius -> Germanous, Germany. Γι αυτό και αυτοί ανακαλύψανε και χρησιμοποιούν τα τροχόσπιτα αντικαθιστώντας τις συνήθειες τους να ζούνε στο δάσος με το τροχόσπιτο που το μετακινούν τώρα σε κάμπινγκ σε δάσος. Ακόμη και αυτοί οι βάρβαροι δεν έχουν σχέση με τους πιθήκους.
Στο matrix, τι λέει ο Morfeas στο Nio, ότι “είμαστε μπαταρίες”. Τι κάνει μια μπαταρία, μετασχηματίζει μια χημική ουσία σε ηλεκτρισμό, δηλαδή ένα υλικό μετασχηματίζετε σε ένα άλλο που χρειαζόμαστε. Εμείς τι κάνουμε, μετασχηματίζουμε το χώμα σε κρέας έτοιμο προς χρήση.
Για να συνοψίσω την ιστορία, όταν ήρθαν εδώ φτιάξανε τον άνθρωπο για να έχουν κάτι να μετασχηματίζει το χώμα σε κάτι που είναι ποιο εύπεπτο σε αυτό που οι ίδιοι μπορούσαν να φάνε, δηλαδή ήμασταν τα πρόβατα τους και αυτό υπάρχει στις ιστορίες και τα στοιχεία που κυκλοφορούν, αρκεί να το δείτε με ανοικτά μάτια.
———————————————————————
© Aristos Stathidis αποκλειστικά στην miastala
η αντιγραφή επιτρέπεται ΜΟΝΟ με σύνδεσμο το άρθρο.
————————————————————————————-
100_0101
@ miastala

1 σχόλιο:

kostas είπε...

γιατι ανθρωπους και οχι χοιρους η αγγελαδες?