Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φρίκη. Το προσχέδιο του Λιβυκού συντάγματος των “μαχητών της ελευθερίας”: Στο σκοταδισμό της Σαρία η Λιβύη…


Μέρος πρώτο – Άρθρο Ένα: Το Ισλάμ είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους και η κύρια πηγή νομοθεσίας είναι το Ισλαμικό Δίκαιο (Σαρία)

Στον εφιάλτη του ισλαμοφασισμού ρίχνουν οι νεογενίτσαροι του ΝΑΤΟ τον λαό της Λιβύης. Το προσχέδιο του συντάγματος που “διέρρευσαν” οι “απελευθερωτές”, αποκαλύπτει τον εφιάλτη που ετοιμάζουν για τον λαό της Λιβύης οι εισβολείς.

Άλλωστε, ένας λαός στην δίνη του σκοταδισμού και της μισαλλοδοξίας, είναι το όνειρο των παγκόσμιων εξουσιαστών που θέλουν να ρημάξουν τις πηγές πλούτου της χώρας, δίνοντας αντί για μερτικό στους Γηγενείς, την μισανθρωπία της Σαρία.

Η συμμορία της κυρίας Κλίντον για πολλοστή φορά επανέλαβε την μεθόδευση της φρίκης, όπως ακριβώς με το Κοσσυφοπέδιο. Αίμα, ψέμμα και πετρέλαιο.

Ασύστολα ψεύδη, κατά την κλασσική συνταγή. “Βιασμοί, ακρότητες, συγγνώμη λάθος”: Χίλαρυ στον κλασσικό της ρόλο: Ανησυχούμε για τους μαζικούς βιασμούς από το καθεστώς Καντάφι… HRW: Δεν υπήρξε ούτε ένας βιασμός!!

Τώρα όλοι δειλά – δειλά διαπιστώνουν την “εμπλοκή πυρήνων της Αλ Κάιντα” στους “μαχητές”. Όπως ακριβώς έγινε με την γενοκτονία των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο.

Το είχαμε αποκαλύψει άλλωστε, από τις 2 Μαΐου: Αποκάλυψη: Σκότωσαν τον “πεθαμένο”. Τώρα, οι ισλαμοφασίστες ξαναγίνονται “μαχητές της ελευθερίας”.

(Κλικ στις εικόνες για μεγένθυση, ακολουθεί ολόκληρο το “σύνταγμα” των “ελευθερωτών”)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: