Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥΣ

Καμία ευαισθησία λοιπόν για τους νόμους, τις υποχρεώσεις και τα προβλεπόμενα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να διατηρήσουν διάσπαρτη μέσα στην Ελληνική κοινωνία μια χρήσιμη εφεδρεία που θα την στρέψουν εναντίον της στις μαύρες μέρες που έρχονται. 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δείχνει σαν κλασική επιχείρηση ρουτίνας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα άθλιο σενάριο που χορογραφείται απόλυτα και στην τελευταία του λεπτομέρεια…
Δείχνει να έχει στοιχεία ανθρωπισμού. Ωστόσο μια ματιά στο βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης, αποδεικνύει πως και το ελάχιστο ψήγμα ανθρωπισμού είναι ανύπαρκτο είδος στην πολιτική αυτού του επικίνδυνου θίασου.
Μοιάζει να συνιστά εκπλήρωση ειλημμένης υποχρέωσης απέναντι στα λοιπά συνεταιράκια της Ευρώπης. Αλλά και μόνο η απόλυτη παραίτηση από τις αυτονόητες υποχρεώσεις προστασίας της εθνικής κυριαρχίας μας έστω και στοιχειωδώς, πείθει ακόμη και τον πλέον δύσπιστο για το πραγματικό παρασκήνιο αυτού του σχεδιασμού.
Η είδηση αποτυπώνεται «ρεπορταζιακά» και την παραθέτουμε:
"Σκάφος τύπου Καταμαράν που μετέφερε περίπου 120 παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε στις 6 το πρωί της Τετάρτης από λιμενικούς στη θαλάσσια περιοχή Πετεινάρι Αστακού.

Το σκάφος, συνοδεία των λιμενικών, οδηγήθηκε στο λιμάνι του Αστακού...


Οι παράνομοι μετανάστες και οι διακινητές τους έχουν μεταφερθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και μόνο μία έγκυος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Εκτιμάται ότι είχαν ξεκινήσει από την περιοχή του Αστακού και κατευθύνονταν προς τις ιταλικές ακτές. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους."
Η αλήθεια ωστόσο κρύβεται πίσω από το ρεπορτάζ και δε θα κουραστούμε να την επαναλαμβάνουμε:
Η Πέμπτη φάλαγγα που καταχράστηκε με τρόπο απροκάλυπτο την εμπιστοσύνη αυτού του λαού και οδηγεί την κοινωνία στην απόγνωση και τη γενικευμένη δυστυχία., δεν θέλει να φύγουν από την Ελλάδα οι ορδές των εισβολέων του κατευθυνόμενου ισλαμοφασισμού.
Τους θέλει εδώ. Κατά μείζονα λόγο τώρα, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει τις μαύρες μέρες που έρχονται, σαν χρήσιμη εφεδρεία καταστολής και εγκληματικού πλιάτσικου, απέναντι στον κοινωνικό ξεσηκωμό που ξέρουν καλά ότι δε θα τον αποφύγουν.
Το βεβαιώνει η βιασύνη τους να εμπορευτούν την εθνική ταυτότητα με το νόμο περί ιθαγένειας, όταν παραβίασαν το Σύνταγμα απροκάλυπτα και ψευδολογούσαν μιλώντας για ανθρώπινα δικαιώματα τη στιγμή που εκχωρούσαν πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα αυτού του λαού.
Το μαρτυρά η μονομερής ετοιμότητά τους να τους «εντοπίζουν» όταν επιχειρούν να βγουν από τη χώρα, την ίδια στιγμή που ανέχονται ν παραβιάζονται τα σύνορα κατά τη μαζική είσοδό τους σ αυτή.
Το υπενθυμίζει το κοτετσόσυρμα στον Έβρο που παρά τις τυμπανοκρουσίες δεν έγινε.
Το πιστοποιεί η καθημερινή ανοχή στο μαύρο λαθρεμπόριο της μαφίας που κατακλύζει τους δρόμους της Αθήνας και της χώρας ολόκληρης και κανείς δε μιλά.
Καμία ευαισθησία λοιπόν για τους νόμους, τις υποχρεώσεις και τα προβλεπόμενα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να διατηρήσουν διάσπαρτη μέσα στην Ελληνική κοινωνία μια χρήσιμη εφεδρεία που θα την στρέψουν εναντίον της στις μαύρες μέρες που έρχονται.
Το είχαμε επισημάνει έγκαιρα ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ, και ευχόμαστε να μη δικαιωθούμε και αυτή τη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: