Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ελέγχοντας την ανθρώπινη συνείδηση


NLP Neuro Linguistic Programming Mind Reprogramming--------------------------------------------------------------------------------------------
Πόσο παράλογο ακούγεται κάτι τέτοιο; Ας παραθέσω εδώ τα λόγια του δόκτορα Jose Delgado, όταν δίδασκε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Γέηλ μερικές δεκαετίες πριν «Ο φυσικός έλεγχος πολλών εγκεφαλικών λειτουργιών είναι γεγονός αποδεδειγμένο... είναι ακόμη πιθανό  να δημιουργεί και να  καθορίζει προθέσεις, τρόπο σκέψης και οπτικές εμπειρίες. Με ηλεκτρική διέγερση συγκεκριμένων τμημάτων του εγκεφάλου, μπορούν να υποκινηθούν εξεγέρσεις κατόπιν εντολών από ραδιοπομπό, μπορεί να εκδηλωθεί ή να  υποχωρήσει η εχθρότητα, να τροποποιηθεί η κοινωνική ιεραρχία, να αλλάξει η σεξουαλική συμπεριφορά και είναι επίσης δυνατόν να επηρεαστούν με ένα σύστημα τηλεχειρισμού οι διαδικασίες της μνήμης των συναισθημάτων και της σκέψης».

Πολλά πειράματα έχουν γίνει  από μυστικές υπηρεσίες και σε διάφορα κοινωνικά στρώματα όσο αφορά τον έλεγχο του υποσυνείδητου .Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστή η εφαρμογή υποσυνείδητων μηνυμάτων που προβάλλονται με  εικόνες η ήχους η και τα δυο μαζί ,"λεπτά" ηχητικά μηνύματα περνάν σε ηχητικές διαφημίσεις που τα συλλαμβάνει το υποσυνείδητο και πράττει το συνειδητό σαν κάτι φυσιολογικό .Εναλλαγές εικόνων η ορισμένα  ηλεκτρομαγνητικά κύματα  έχουν το ίδιο αποτέλεσμα .
Η άσκηση του ελέγχου  ήταν δυνατή κατά τη δεκαετία του 1950 και, αναμφίβολα, πολύ πιο πριν. Σήμερα, χάρη στις μυστικές επιστημονικές έρευνες, υπάρχει  δυνατότητα να ασκηθεί  μαζικός νοητικός έλεγχος. Οι επιστήμονές έχουν τελειοποιήσει  χρήση παλμών μικροκυμάτων που μεταφέρουν οδηγίες και εντολές, με τα οποία μπορούν να ελέγχουν μεμονωμένα άτομα ή τη συλλογική συμπεριφορά. .

Η εξέλιξη των μικροτσίπ σήμερα έχει εξελιχτεί στα βιολογικά και στα ηλεκτρονικά .Τα ηλεκτρονικά  με χρήση της νάνοτεχνολογίας έχουν συρρικνωθεί στο μέγεθος λιγότερο τον 3 χιλιοστών του μέτρου  με το ιδιαίτερο   χαρακτηριστικό την συλλογή  ενέργειας που την αποκτά με  την ανάλλαγη της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου  σώματος μέσα στον 24 κύκλο.

Το κυριότερο γνώρισμα που έχουν είναι η  παρακολούθηση των συχνοτήτων του ανθρωπίνου εγκεφάλου  με συνέπεια  να γνωρίζει ο παρατηρητής τις προθέσεις του "αντικειμένου" {Γνωρίζοντας ότι η δραστηριοποίηση  διαφορετικών  σημείων του ανθρώπινου εγκεφάλου  εκπέμπει και διαφορετικά μήκη κύματος.  Γνωρίζοντας κλινικά τη σημασία κάθε κύματος ,  γνωρίσουμε στη ουσία   την συμπεριφορά του "αντικειμένου"

Οι επιστήμονες που εργάζονται σε  μυστικά  προγράμματα  έχουν τελειοποιήσει ένα ηλεκτρόδιο, το οποίο μπορεί να λαμβάνει και να μεταβιβάζει σήματα, να προκαλεί ψευδαισθήσεις , οράματα και να ασκεί πλήρη φυσικό έλεγχο στο σώμα ενός ατόμου.
Το άτομο που παρουσιάζει σε ικανοποιητικό  βαθμό αμνησία μετά από ύπνωση ανταποκρίνεται εξίσου καλά και στις παροτρύνσεις να θυμάται γεγονότα τα οποία δεν έχουν συμβεί στη πραγματικότητα .Όταν επανέλθει στην κατάσταση εγρήγορσης δεν θα είναι σε θέση να επαναφέρει στη μνήμη  του τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της ύπνωσης ,και αντί γι αυτά θα επαναφέρει όσα του έχουν υποβληθεί .

Αν μη τι άλλο το φαινόμενο αυτό (μερική αμνησία)  είναι πιο προσιτό από την ολική αμνησία ίσος επειδή εκμηδενίζει την υποκειμενική αίσθηση ενός κενού χώρου στη μνήμη. Οι κατασκευή  ψεύτικων αναμνήσεων γίνεται πλέον εφικτή
Σύμφωνα με ερευνητές του είδους η χρήση  της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δεν περιορίζεται, μόνο στα "ερευνητικά" κέντρα  εξυπηρετεί άψογα και τους στρατιωτικούς σκοπούς. Για σκοπιμότητες νοητικού ελέγχου και τη δημιουργία αποτελεσματικότερων οπλικών συστημάτων, παράγονται και απελευθερώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο κύματα ηλεκτρομαγνητικών παλμών.

Τη μερίδα του λέοντος στις δραστηριότητες αυτές κατέχουν οι ..... Το Δίκτυο Omega  έχει σταθμούς στη Νορβηγία. Αργεντινή, Χαβάη, Ιαπωνία, Λιβερία, Νήσο Λα Ρεϋνιόν (ανατολικά της Μαδαγασκάρης), Αυστραλία και, φυσικά, στις ...... που εκπέμπουν, στα πλαίσια των δοκιμών των πυρηνικών τους όπλων, χαμηλής συχνότητας εδαφικά κύματα. Τα κύματα αυτά προκαλούν ασθένειες στους ανθρώπους που ζουν στις γύρω περιοχές και επίσης επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο της Γης.

Το Δίκτυο Omega αποτελεί μόνο μία από τις πηγές της συνολικής εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για λόγους εξοπλισμού και ελέγχου. Όλα αυτά ευθύνονται για την τεράστια αύξηση του καρκίνου, του καταρράκτη των ματιών, των γενετικών .Όλα τα έκρυθμα δημιουργημένα  από τον άνθρωπο, ηλεκτρομαγνητικά πεδία. ασχέτως των συχνοτήτων Τους, έχουν τις ίδιες βιολογικές συνέπειες.

Οι συνέπειες αυτές, οι οποίες διαταράσσουν  τις φυσιολογικές λειτουργίες  είναι οι ακόλουθες: «Συνέπειες στα αναπτυσσόμενα κύτταρα. όπως είναι η αύξηση τον ρυθμού διαίρεσης των καρκινικών κυττάρων και η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης ορισμένων καρκίνων. Επίσης, οι αναπτυξιακές ανωμαλίες στα έμβρυα, οι νευρόχημικές διαταραχές, οι διαταραχές συμπεριφοράς και η νοητική σύγχυση Που μπορεί να οδηγήσουν στην αυτοκτονία, Οι μεταβολές στους βιολογικούς κύκλους, η εξασθένιση του ανοσοποιητικουi συστήματος και οι αλλαγές στην ικανότητα εκμάθησης.

http://www.huforc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: