Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΝΕΟ....ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Δεν πληρώνω» για τα κρατικά πακέτα στήριξης δηλώνει η Εθνική Τράπεζα σέρνοντας το χορό
Νέο μπόνους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ χαρίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο τραπεζικό κεφάλαιο, σε αυτούςπου τσέπωσαν ζεστό κρατικό χρήμα μέσα από τα πακέτα στήριξης, που δρομολόγησαν για λογαριασμό τους πρώτα η κυβέρνηση της ΝΔ και στη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ.
Η πρόκληση απέναντι στο λαό απογειώθηκε χτες σε νέα επίπεδα. Οι τραπεζίτες επικαλούμενοι τροπολογίες, νόμους και άλλες ρυθμίσεις ισχυρίζονται ότι δεν έχουν υποχρέωση ούτε καν για την πληρωμή του ετήσιου τόκου που αρχικά προβλεπόταν για τα μυθώδη ποσά κεφαλαιακής ενίσχυσης που έβγαλαν από το κρατικό ταμείο.
Το χορό σέρνει η διοίκηση του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας που ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων «εισηγείται» την μη καταβολή μερίσματος στο δημόσιο. Πρόκειται για το αρχικά προβλεπόμενο τόκο 10% για τα 350 εκατ. ευρώ με τις κεφαλαιακές ενισχύσεις (προνομιούχες μετοχές δημοσίου) δηλαδή για 35 εκατ. ευρώ. Είναι απόλυτα φανερό το γεγονός ότι στην ίδια ακριβώς ρότα θα ακολουθήσει και λοιπός «ανταγωνισμός» με συνολικά ποσά να υπολογίζονται σε περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ, την ώρα που το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-τρόικας-πλουτοκρατίας εξαπολύει μπαράζ από νέους φόρους απέναντι στο λαό.
Σύμφωνα με τους τραπεζίτες, το τέτοιο «δικαίωμα» το παίρνουν από πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που πέρασε το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους η καταβολή θα ήταν υποχρεωτική μόνο σε περίπτωση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αλλά τότε όχι σε μετρητά παρά μόνο έναντι μετοχών, δηλαδή ποτέ! Αγνωστο είναι το κατά πόσο υπάρχει και προσυνεννόηση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους τραπεζίτες. Σε κάθε περίπτωση οι μεταξύ τους συμφύσεις είναι φαινόμενο που προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Για παράδειγμα οι ντόπιες και ξένες τράπεζες έχουν πάρει το ρόλο του κυβερνητικού συμβούλου και για τις ιδιωτικοποιήσεις μαμούθ που ετοιμάζουν για τα επόμενα χρόνια. Στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται να ξεκοκαλίσουν και τα επιπλέον 30 δισ. ευρώ που νομοθέτησε για λογαρισμό τους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.     ΠΗΓΗ    redship

Δεν υπάρχουν σχόλια: