Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η Επανάσταση είναι σαν τον άνεμο


ΑΘΗΝΑ 9-6-2011 .


Εσχάτως έχει παρατηρηθεί στη χώρα μας μια κινητικότητα απορρίψεως των μεθόδων εκτροπής της εθνικής μας κυριαρχίας και ομηρίας του ελληνικού λαού. Η αγανάκτηση που έχει συσσωρεύσει ο λαός μας απέναντι στις βολές που δέχεται η πατρίδα μας και τις προσβολές που τσαλακώνουν την αξιοπρέπειά μας και την ίδια τη ζωή μας από σκυφτούς πολιτικάντηδες και ξένους επικυρίαρχους είναι υγιής και επιβεβλημένη αντίδραση όταν προέρχεται από εγγενείς δυνάμεις για εγγενείς λόγους. Τότε η αγανάκτηση γίνεται οργή και η οργή γίνεται Επανάσταση.

Αλλά μια επανάσταση έχει νόημα όταν σκοπεύει να ωφελήσει το Έθνος και τον λαό. Αν είναι δηλαδή εθνική και λαϊκή. Μόνον τότε είναι επανάσταση, όταν σηκώνει την εθνική κοινότητα στο ύψος ενός ενδόξου παρελθόντος ζητώντας να κατακτήσει ένα ενδοξότερο παρόν διασφαλίζοντας το μέλλον της Φυλής στο διηνεκές.

Μια αληθινή Επανάσταση είναι η νομοτελειακή άρνηση ενός σάπιου καθεστώτος. Είναι ένας αγέρας που σαρώνει οτιδήποτε αρνητικό, κουβαλώντας μαζί του το διαφορετικό. Η Επανάσταση φέρνει στις αποσκευές της την λύση στο πρόβλημα και τις αξίες της Φυλής στη θέση καχεκτικών ξένων προτύπων που γυρεύουν να αλλοιώσουν την προσωπικότητα του Έθνους. Η Επανάσταση είναι κυριολεκτικά σαν τον άνεμο. Δεν στέκεται να κουβεντιάσει, δεν διαπραγματεύεται τους όρους επικράτησης και δεν ανέχεται την παράλληλη ύπαρξη των πληγών της φυλής μας. Εγείρεται, επικρατεί και εκτοπίζει τον εχθρό.

Αυτή είναι η αληθινή Ελληνική Επανάσταση που αναμετρήθηκε διαχρονικά με κάθε είδους εμπόδιο ορθώνοντας Ισχυρή Ελλάδα και Πολιτισμό. Η δική μας Επανάσταση δεν δίνει μάχη με την λογική και δεν προσμετρά το πολιτικά ορθό, αλλά αγωνίζεται για να κατακτήσει το εθνικά απαραίτητο και να επιβάλλει το εθνικά ορθό.

Συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο είτε πρόκειται για Αρχές είτε πρόκειται για Ιδέες είτε πρόκειται για εδάφη. Πράττει τα πάντα προκειμένου να προσθέσει επιρροή και παρουσία στο Μεγάλο Ελληνικό Έθνος και να διαμορφώσει μια στερεή και ανόθευτη Ελληνική Κοινωνία. Η Επανάσταση κραταιώνει στον καιρό της λευτεριάς και απελευθερώνει στον καιρό της σκλαβιάς το Έθνος και το Λαό δίνοντάς τους δύναμη από τον αδιάσπαστο δεσμό του Αίματος και της Φυλής.

Επομένως η αυθεντική Επανάσταση είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική. Είναι όμως και Κοινωνική αφού συσπειρώνει όλες τις κοινωνικές ομάδες γύρω από τον κοινό σκοπό, κάτω από το μοναδικό λάβαρο της Ελληνικής Σημαίας. Είναι ακόμη κοινωνική διότι έχει θέσει σκοπό της να επαναφέρει στο Εθνικό Κράτος την κοινωνική δικαιοσύνη με την επικράτηση της ευθυκρισίας και της αξιοκρατίας έτσι ώστε να ηγηθούν οι Άριστοι Πολίτες στις εξουσιαστικές δομές, τις θεσμικές διαδικασίες και τις παραγωγικές τάξεις.

Και είναι ακόμη Κοινωνική διότι στη ζυγαριά μέτρησης της αξίας του πολίτη τοποθετεί την Πίστη στις Αξίες της Ελληνικής Φυλής με απόλυτη πειθαρχία και προσήλωση. Ο πολίτης ως μονάδα σύμφυτη με την Πατρίδα του υπηρετεί το Κράτος που με τη σειρά του υπηρετεί το Όλον Έθνος όπου γης που δομείται με γνώμονα τον Λευκό Έλληνα Άνθρωπο με Κυρίαρχη την Πίστη στον Δημιουργό Θεό. Μια Επανάσταση θρέφεται και αναπτύσσεται επάνω στο ασφαλές θεμέλιο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Επομένως η μια και μοναδική αυθεντική Εθνικιστική και Κοινωνική Επανάσταση έχει αναφαίρετο δικαίωμα και ιερό καθήκον να ανατρέψει ένα κακό κράτος και να σηκώσει στη θέση του ένα άλλο, εθνικό και λαϊκό. Η Επανάσταση οφείλει να δράσει σαν τον δυνατό άνεμο. Να σαρώσει οτιδήποτε παρείσακτο και ασθενικό αποκαθιστώντας μια Πολιτεία που υπηρετεί τον Ελληνικό Κόσμο κι όχι την Παγκόσμια Διακυβέρνηση των Νεοταξιτών. Να συντρίψει την Νέα Τάξη Πραγμάτων διότι σκοπός του Ελληνικού Έθνους και του Εθνικοκοινωνισμού είναι η καθιέρωση μιας Ελληνικής Τάξεως Πραγμάτων.

Το ίδιο το Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς είναι από τη φύση μια σαρωτική Επανάσταση και ο Έλληνας είναι ο αυθεντικός Επαναστάτης που δεν ανέχεται το σάπιο περιβάλλον και τη νοσογόνο αντεθνική και αντιλαϊκή παρουσία. Η δική μας Επανάσταση προτάσσει την λαϊκή ευημερία και την εθνική ανεξαρτησία πατάσσοντας την κομματική εύνοια και την εκχώρηση εξουσιών στον ξένο παράγοντα. Η δική μας Επανάσταση δίνει στον λαό αυθεντικά ελληνικά οράματα και ιδανικά. Δεν εγκαταλείπει ποτέ το πεδίο της Τιμής και επιζητά μονάχα την Νίκη της Μεγάλης Ελλάδος και του κυρίαρχου Ελληνικού λαού. Αυτή η Επανάσταση είναι σίγουρα σαν τον άνεμο http://www.youtube.com/watch?v=fDiQ2PPS3fc.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: