Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Σπάσαμε την ομερτά του μνημονίου και των ΜΜ”Ε” για την ΔΕΗ: Στο φως η μεθόδευση πώλησης των ασημικών!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/87197_1242.jpg?w=270&h=179Πάντα θα μας βρίσκετε ένα βήμα μπροστά. Δεύτερον “ΟΤΕ” δεν θα φτιάξετε. Ούτε με επίορκες διοικήσεις, ούτε με επίορκους συνδικαλιστές.
Στις 10 Φεβρουαρίου το ΟΛΥΜΠΙΑ αποκάλυψε την κατ’ αρχή συμφωνία της κας Μπιρμπίλη και της ΔΕΗ να πουλήσουν κοψοχρονιά και  στα μουλωχτά το χρυσαφικό της ΔΕΗ ΚΔΕΠ στο ΚΕΜΑ:
Ακολούθησε επίσκεψη του ΚΕΜΑ στον τόπο του “εγκλήματος” στις 24 Μαρτίου 2011, μετά την πρόωρη αναχώρηση των εργαζομένων λόγω της ημιαργίας της Εθνικής Επετείου.
Η επίσκεψη είχε οργανωθεί μεθοδικά από τη διοίκηση του ΚΔΕΠ. Για το θέμα αυτό κατέθεσε Ερώτηση η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ
και διαμαρτύρονται έντονα οι εργαζόμενοι για την εν κρυπτώ διαδικασία που θυμίζει συνομωσία.
Ερωτούμε καλόπιστα:
Εάν υφίσταται πολιτική  απόφαση για πώληση του ΚΔΕΠ για να καλυφθούν οι  οικονομικές απαιτήσεις του Μνημονίου,  γιατί δεν διεξάγεται Διεθνής Διαγωνισμός?
Ποιά  η σχέση  της  Υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη και της κλίκας που την περιβάλλει   με τους έξυπνους μετρητές της ΔΕΗ δαπάνης δεκάδων εκ. ευρώ,  στους οποίους εμπλέκεται το ΚΕΜΑ, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ν. Χατζηαργυρίου και η Βοηθός Διευθύντρια του ΚΔΕΠ Β. Λιόλιου.
Ποιές οι διαστάσεις του εν εξελίξει  ”Πράσινου Σκανδάλου” με τα ενδιαφέροντα τρίγωνα?
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της κας Μπιρμπίλη στην Ερώτηση του ΚΚΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: