Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Σεισμικές έρευνες για πετρέλαιο απέναντι από τη Λέσβο ξεκινάνε οι Τούρκοι



Σε πρόσκληση για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει έρευνα τον εντοπισμό υδρογονανθράκων εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων στο Αν Αιγαίο προέβη η τουρκικών συμφερόντων εταιρεία Extrem Energy Inc. σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

Οι έρευνες θα πραγματοποιηθούν σε βάθη από 10 έως 150 μέτρα στο Αν. Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στον κόλπο του Τσανταρλί απέναντι από την Λέσβο. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατων σεισμικών ερευνών υπάρχουν στοιχεία για την πιθανότητα ύπαρξης 1 δισ. βαρελιών πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά της Λέσβου και της Χίου, στην θαλάσσια περιοχή των μικρασιατικών παραλίων, στον κόλπο του Τσανταρλί. 

Οι σεισμικές έρευνες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 με στόχο τον Απρίλιο του 2012 να έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη δοκιμαστική γεώτρηση.

Αντίστοιχες ενδείξεις υπάρχουν και στην θαλάσσια περιοχή της Αν. Θράκης.

Όπως φαίνεται οι γείτονες μας διαθέτουν μεγαλύτερη ευελιξία από την Ελλάδα αφού εμείς ακόμα δεν έχουμε ιδρύσει το σχετικό φορέα, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι στο Αιγαίο υπάρχει πετρέλαιο και αποδεικνύεται τέλος ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τις περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες που έχει η ελληνική κυβέρνηση και η ΕΕ.

Ιδιαίτερα για το τελευταίο τίθεται σοβαρό ζήτημα όσον αφορά τους κινδύνους της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στο Αν Αιγαίο σε περίπτωση που το τουρκικό εγχείρημα για εκμετάλλευσης των πόρων προχωρήσει με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: