Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Δούρειος ίππος οι λαθρομετανάστες! ‘Ίσως να είναι αργά…’


Το κακό δεν άργησε να γίνει. Πριν ακόμα συμπληρωθούν 24 ώρες από το ρεπορτάζ του ΕΚ, περίπου 300 αλλοδαποί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού έκαναν γυαλιά καρφιά τη φυλακή. Όλα άρχισαν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν οι κρατούμενοι αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους, διαμαρτυρόμενοι για την απέλαση ενός συγκρατούμενού τους.
Αρχικά ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζεται η Γ' πτέρυγα των φυλακών και άρχισαν να εκτοξεύουν ότι έβρισκαν. Γύρω στις 11:00 επέστρεψαν στο εσωτερικό και άρχισαν να λεηλατούν το χώρο σπάζοντας τζάμια και ανοίγοντας τρύπες στους τοίχους.
Οι φύλακες επιχείρησαν να αποκλιμακώσουν την ένταση αλλά όσο περνούσε η ώρα οι κρατούμενοι γίνονται ολοένα και πιό βίαιοι.
Στις 11:20 περίπου δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα σε δυνάμεις των ΜΑΤ να μπουν στο χώρο των φυλακών και να επέμβουν. Τελικά δεν χρειάστηκε επέμβαση, αλλά για κάθε ενδεχόμενο μια διμοιρία των ΜΑΤ παραμένει στο χώρο του Αρχειοφυλακείο.

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης σήμανε συναγερμός καθώς υπήρξαν φόβοι μήπως γενικευθεί η ένταση.
Την εκτέλεση οργανωμένου σχεδίου ταραχών σε μεγάλες φυλακές της χώρας και από εκεί την επέκταση τους στην κοινωνία, φοβούνται οι Αρχές. Στο σχέδιο της μαζικής εξέγερσης προβλέπεται και απελευθέρωση κρατουμένων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ως εγκέφαλοι του σχεδίου φέρονται ότι είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα μέσα και τα έξω των φυλακών, καθώς και άτομα που ήδη εκτίουν ποινές φυλάκισης σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Η επικοινωνία των μέσα με τους έξω γίνεται μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και "αγγελιοφόρων" που τους επισκέπτονται στα επισκεπτήρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΚ, η ηγετική ομάδα επιχειρεί να "μυήσει" νέα μέλη μέσα από τις φυλακές για την εκτέλεση του σχεδίου αλλά τα βρίσκει σκούρα καθώς η πλειοψηφία των κρατουμένων τους οποίους έχει προσεγγίσει δεν επιθυμούν καμία ανάμειξη ούτε συμμετοχή.

Αυτός είναι και ο λόγος κατά τον οποίο, οι "στρατολόγοι" του σχεδίου αρκετές φορές και μέσω ανταλλαγμάτων επιχειρούν να στρατολογήσουν αλλοδαπούς κρατουμένους. Οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην πρώτη φάση των εξεγέρσεων με αιτήματα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα, κ.α.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το φυτίλι της "εξέγερσης" θ' ανάψει κατά τη διάρκεια εκτεταμένων επεισοδίων σε μεγάλες πόλεις της χώρας, και με τη συμμετοχή αλλοδαπών.

Ένα σκέλος του σχεδίου, αφορά αιματηρά αλλά και θεαματικά χτυπήματα ένοπλων οργανώσεων απ' έξω, αλλά και απελευθέρωση ατόμων τα οποία κρατούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μάνος Μεϊμαράκης
ΠΗΓΗ
 http://ellinonea.blogspot.com/2011/02/blog-post_7929.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: