Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

(Ξε)πουλήστε!



  • Tου Θανάση Νικολαΐδη
ΟΙ Ευρωπαίοι «φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι» δεν αλλάζουν αισθήματα για την Ελλάδα. Ούτε στάση και συμπεριφορά, μιας και δεν άλλαξαν… χρωματοσώματα. Η μικρασιατική μας συμφορά ήταν «έργο δικό» τους (τότε δεν… υπήρχαν Αμερικανοί). Κατά την Αντίστασή μας, δεν εισέβαλαν μόνο οι Γερμανοί στην πατρίδα μας. Νωρίτερα, είχαν «εισβάλλει» οι Άγγλοι, για να στήσουν την Αντίστασή μας για λογαριασμό ΤΟΥΣ. Και στα «Δεκεμβριανά»; Άγγλοι στρατιώτες (με εφ’ όπλου λόγχη) δεν συνελάμβαναν αθηναίους πολίτες στη «Σκομπία» και αεροπλάνα της RAF δεν πετούσαν στον αττικό ουρανό;
ΚΙ ύστερα έσκασε ο Εμφύλιός μας, κατόπιν… ενεργειών τους. Οι Άγγλοι απέσυραν τη φυσική τους παρουσία, για να κουμαντάρουν από μακριά τη σφαγή. Με τους Αμερικάνους να «αναλαμβάνουν» μετά το ’47 το τέλος και την «ολοκλήρωση».
ΜΕ τόσες και τέτοιες επεμβάσεις και χωρίς οι «κρυόκωλοι» να ‘χουν αλλάξει χρωματοσώματα, μας ξανάρθαν. Ενωμένοι, δυνατοί, διευρυμένοι. Χωρίς να’ χουν αλλάξει αισθήματα και με λανθάνοντα ανθελληνισμό. Μόνο την τακτική τους προσάρμοσαν στο «είδος». Δεν μιλάμε για πόλεμο, αλλά «πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος». Έστησαν το τσαντίρι τους στην χρεοκοπημένη Ελλάδα (της ρεμούλας και της κομπίνας), γράφουν και καταγράφουν, μας βλέπουν αγχωμένους και εισχωρούν στα «οικογενειακά» μας.
ΠΑΝΤΑ έτσι μας έβλεπαν, μας είχαν και μας δούλευαν οι ξένοι. Τότε με την πολιτική τους, άλλοτε με τα λεφτά τους, τώρα και με τα δυο. Και, βέβαια, το’ στρωσαν (με τη… βοήθειά μας) έτσι το παιχνίδι, μας οδήγησαν (οδηγηθήκαμε) στον διάδρομο και πιαστήκαμε στη φάκα. Τώρα ξεσπαθώνουμε κι είναι αργά. Βγάζουμε κορώνες, κοιτιόμαστε μεταξύ μας και η Κυβέρνηση κάτι ψελλίζει για την τιμή των όπλων.
ΩΣΤΟΣΟ, στη φόρα τους απάνω και στο όνομα της τρόικα, «για το καλό μας» και με το θράσος τους, μας υπέδειξαν ιδιωτικοποιήσεις και ξεπουλήματα, μας υπέδειξαν και… φυλακίσεις! Δηλ. αυτό που δεν έγινε στην Ελλάδα της μίζας και της (δια)φυγής των ενόχων. Αυτοί (μιζαδόροι, λαδωμένοι, φοροκλέφτες και μεγαλοαπατεώνες) ελεύθεροι (και ωραίοι), εμείς αγχωμένοι και η Κυβέρνηση αλλήθωρη, αδρανής και μακάρια. Με το μονόκαννο της να στοχεύει σε μικρούς και εύκολους και με το «δίκαννο» κρεμασμένο.
Η Κυβέρνηση καμώθηκε πως δεν το άκουσε. Δεν έχει νόμους για τους μιζαδόρους-για τα «κλεφτρόνια» είχε. Δεν ίσχυσαν οι νόμοι της για τους μεγαλοκλέφτες - για τους μικροσυνταξιούχους ίσχυσαν και… αναδρομικά!

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/02/blog-post_1145.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: