Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ποινικά κολάσιμος ο ρατσισμός

Αντιδράσεις αναμένεται να δημιουργήσει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο αναγνωρίζει πλέον ποινικές ευθύνες σε όσους προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας


Ποινικές ευθύνες και μάλιστα αυτεπαγγέλτως θα αντιμετωπίζουν όσοι προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας. Αυτό αναφέρεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Το νομοσχέδιο προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη των πρωταγωνιστών φαινομένων ρατσισμού σε βάρος ομάδας ή προσώπου με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ακόμη και το γενετήσιο προσανατολισμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Επίσης, στο νομοσχέδιο προσδιορίζεται τι καλείται ρατσιστική εκδήλωση.
Ως ρατσιστικές εκδηλώσεις λοιπόν ονομάζονται και τιμωρούνται ποινικά οι ενέργειες που έχουν στόχο θρησκευτικά σύμβολα, οίκους λατρείας, χώρους διαμονής, ψυχαγωγίας κλπ ενώ για πρώτη φορά καθιερώνονται διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα σε βάρος των νομικών προσώπων που έχουν ανάμιξη σε ρατσιστικές εκδηλώσεις.

 http://news247.gr/ellada/ti_leei_to_neo_nomosxedio_toy_ypoyrgeioy.787005.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: