Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Δεν επιστρέφει στην πολιτική ο Καραμανλής. Η πρώτη συνέντευξη του μετά την ήττα των εκλογών!


Από τότε που εγκατέλειψε τον πρωθυπουργικό θώκο εκ μέρους του μίλαγαν «κύκλοι του». Τώρα ο πρώην πρωθυπουργός λύνει την σιωπή του και δίνει απαντήσεις για πολλά. Ακόμα και για τους νταβατζήδες!

«Εγώ τελείωσα», λέει στον Γιώργο Τράγκα και στο περιοδικό Crash. «Τώρα θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου. Τον Αλέξανδρο και...

 την Αλίκη. Θα γράψω ένα βιβλίο. Μια ιστορική αφήγηση, όχι ένα πολιτικό μανιφέστο».

Λέει επίσης ότι το σκέφτεται αν θα είναι ξανά βουλευτής και η απογοήτευσή του όπως λέει ο δημοσιογράφος είναι έκδηλη. Για την υπόθεση του Βατοπεδίου επιμένει στην αρχική του άποψη. «Πίστευα ότι δεν με αγγίζει ηθικά το θέμα του Βατοπεδίου. Πήγαινε να δεις που μένει ο Αγγέλου και θα καταλάβεις. Σίγουρα έγιναν λάθη».

Ο τέως πρωθυπουργός διαψεύδει σενάρια που τον φέρνουν να βοηθάει τους Βατοπεδινούς μετά από παράκληση του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου. «Ποτέ ο Τάσσος δεν μου ζήτησε τίποτα», λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για τους περίφημους νταβατζήδες; Λέει: «Οι ενδιαφερόμενοι τότε κινητοποίησαν τους μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους στην Ευρώπη. Την Μπούικ, την Χόχτιφ και άλλες που με την δύναμή τους μπλόκαραν στις Βρυξέλλες το νομοσχέδιο. Μας απείλησαν ότι θα κόψουν τις επιδοτήσεις. Τι να έκανα; Τώρα, όμως το 2009 οι κοινοτικοί με απόφασή τους μας δικαίωσαν. Εκ των υστέρων...».

Όσο για τα όσα λέγονται από το λεγόμενο βαθύ λαρύγγι για όσα περιέχονταν στον σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου μια λέξη βγαίνει από το στόμα του: «Βλακείες».



http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: