Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το πρότυπο για την εφαρμογή της AGENDA 21...!


Το πρωταρχικό σχέδιο είναι η μείωση του πληθυσμού και ο απόλυτος έλεγχος του...!Η Καλιφόρνια είναι το πρότυπο για όλες τις άλλες πολιτείες των Ηνωμένων Εθνών για την εφαρμογή της "Agenda 21". Η Καλιφόρνια πέρασε σαρωτικούς νόμους, όπως τον ΑΒ 32 για την υπερθέρμανση του πλανήτη και τον SB 375, που έχει να κάνει με τη «βιωσιμότητα» για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και διοξειδίου του άνθρακα, εν ολίγοις για τη γνωστή και υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.Ο νόμος ΑΒ 32 καθιστά την Καλιφόρνια, την πρώτη πολιτεία η οποία θα δεσμευτεί για τη Συνθήκη του Κυότο, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών. Ο επικεφαλής της Διεθνής Επιτροπής, του ΟΗΕ, για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), Rajendra Pachauri, του οποίου ο ρόλος είναι κάτι παραπάνω από ύποπτος, δήλωσε ότι η ηλεκτρική ενέργεια θα πρέπει να παρακολουθείται και ότι η βαριά φορολογία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα, για να κρατήσει τους ανθρώπους μακριά από τις πτήσεις, όπως ο ίδιος προτιμά για τις μάζες.
Τα σχόλιά του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι στόχοι των Ηνωμένων Εθνών σχεδιάζουν τον πλήρη έλεγχο και ότι η έλλειψη κινητικότητας, αποτελεί πηγή προβληματισμού για την ελευθερία.
Η ατομική ιδιοκτησία, που είναι ο πρωταρχικός παράγοντας που αυξάνει την οικονομική και ατομική ελευθερία, δέχεται επίθεση μέσω νέων περιοριστικών ρυθμίσεων για τη χρήση γης.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν αυτοί οι νέοι περιοριστικοί νόμοι περί χρήσεων γης (σχεδιασμός, καθορισμός ζωνών και για τα κτίρια) και των μεταφορών. Εάν οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στις πόλεις, είναι πιο εύκολα ελεγχόμενοι και καθίστανται λιγότερο αυτάρκεις. Ο σχεδιασμός αυτός είναι γνωστός ως «έξυπνη ανάπτυξη».
Πρόκειται για δρακόντειους και σκληρούς νόμους, μερικοί από τους οποίους έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ.
Είναι σημαντικό, επίσης, να θυμόμαστε ότι οι αλλαγές αυτές βασίζονται στην απαξιωμένη «επιστήμη» της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: