Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ιδρύεται Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails)



Ιδρύεται Επιτροπή Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (Chemtrails)Την Παρασκευή 7 Μαΐου μια ομάδα ενεργών πολιτών συναντήθηκε στη Λεμεσό και αφού συζήτησε το θέμα των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) και τις επιπτώσεις τους στην υγεία και το περιβάλλον, αποφάσισε τη σύσταση Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails). Σκοποί της Επιτροπής Αγώνα εναντίον των Χημικών Αεροψεκασμών (chemtrails) είναι:

1) Να ενημερώνεται για τις πληροφορίες που αφορούν τη διενέργεια χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) και την χρήση υπερόπλων που επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες, το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

2) Να ενημερώνει το Κυπριακό κοινό για τις δραστηριότητες αυτές σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

3) Να οργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης, εκπομπές, διαμαρτυρίες και γενικώς να αναλαμβάνει ενέργειες προς την κατεύθυνση του τερματισμού αυτών των δραστηριοτήτων στην Κύπρο και στον κόσμο.

4) Να συνεργάζεται με κυπριακές οργανώσεις και φορείς, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και άλλα κόμματα, αλλά και διεθνείς οργανώσεις.

5) Να επικοινωνεί με τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, την κυβέρνηση, τη Βουλή κ.ο.κ. για να προωθηθεί η έρευνα και η τεκμηρίωση σχετικά με τις πιο πάνω δραστηριότητες και να επιτευχθεί ο τερματισμός τους.

Ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ενεργών Πολιτών είναι:

1) Πέτρος Θεοδοσίου (συντονιστής)

2) Γιάννος Αλεξάνδρου

3) Θεόδουλου Αναστασιάδης

4) Αντώνης Αγγελιδάκης

5) Γιώργος Περδίκης

Όσοι ενεργοί πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιτροπή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή κ. Πέτρο Θεοδοσίου στο τηλέφωνο 99340431 ή με τα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στο τηλέφωνο 22518787 ή με email (greenparty@cytanet.com.cy) ή στο τηλεομοιότυπο (φαξ) 22512710.




Δεν υπάρχουν σχόλια: