Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελλάδα υπό κατοχή: Στήνουν “καρτέρι” στις εκκλησίες για να εντοπίσουν μοναχικές ηλικιωμένες!


Ο άντρακλας ο δήμιος και η αλυσοδεμένη γυναίκα... ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΡΕ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
Οι αρχές του πολιτισμού, της αλληλεγγύης αλλά και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα έχουν πάει περίπατο, στην χώρα μάλιστα που τα γέννησε.
Τα εγκλήματα που κάποτε θα γινόντουσαν πρωτοσέλιδα για εβδομάδες, περνούν στα ψιλά των εφημερίδων και αποκρύπτονται με άνωθεν εντολή από τα κανάλια. Και όμως, δεν μπορούν να κρύψουν το έγκλημα τους κάτω από το χαλί, αφού οι βαρώνοι των Media είναι συνυπεύθυνοι για την έλευση ενός ιδιότυπου στρατού νεοοθωμανικού στρατού κατοχής, με το πρόσχημα των Ολυμπιακών έργων και της εργολαβικής “ανάπτυξης” που είχαν αναλάβει (αναγκαιότητα για φτηνό κρέας δηλαδή).
Τα απανωτά εγκλήματα εναντίον ηλικιωμένων που ζουν μοναχικά σε διαμερίσματα έχουν γίνει καθημερινότητα. Το να βασανίζεις και να σκοτώνεις μία γιαγιά για λίγα Ευρώ, δεν είναι θέμα ανέχειας. Είναι θέμα απόλυτου μίσους για την έννοια γυναίκας – μάνας, για τον τόπο που βρίσκεσαι. Μόνο ένας φορέας πολιτισμικής αρρώστειας, μία μισόζωη, ελεεινή, νοσηρή ύπαρξη μπορεί να τελέσει τετοιου είδους εγκλημάτων που παραπέμπουν στην τέχνη της γενοκτονίας που τόσο καλά κατέχουν οι κατά τον Δαρβίνο, νοσογόνες μορφές ζωής.
Στο προκείμενο, μετά την λαίλαπα ληστειών που συνέβαιναν κάθε Κυριακή σε μικρή ακτίνα από εκκλησίες, τα όρκς αναβάθμισαν την δράση τους αφού η λειτουργία ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εντοπίζουν μοναχικές ηλικιωμένες γυναίκες. Αφού εντοπίζουν τα θύματα τους, παρακολουθούν την πορεία τους και τις καθημερινές για να επιβεβαιώσουν τους στόχους τους. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μπούκα σε σπίτι ηλικιωμένης γίνεται χωρίς σχεδόν “αλάνθαστα”, αφού τα κτήνη, παριστάνοντας τους “απλούς θαμώνες” πλατειών είναι σίγουροι πλέον ότι τα θύματα τους είναι μοναχικά και ανυπεράσπιστα.
Η αστυνομία παρ’ ότι έχει καταλήξει σε αυτό τον συμπέρασμα, την εθνικότητα και τον τρόπο δράσης των υπανθρώπων, κωλύεται να εξαρθρώσει τις πολυπληθείς συμμορίες. Το γιατί, είναι απλό: Κάθε συμμορία είναι σε πολλές περιπτώσεις, δεκάδες άτομα! Την ώρα του χτυπήματος, πολλοί είναι ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία, έτσι ακόμα και αν η αστυνομία έχει εντοπίσει το χτύπημα αυτό ακυρώνεται και όποια προληπτική σύλληψη δίνει το έναυσμα για αηδιαστικές μεθοδεύσεις τύπου “Κορανίου”, παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλα τραγικά.
Μιλάμε για ολόκληρες φάμπρικες τρόμου. Το μόνο αντίδοτο είναι η αυτοοργάνωση, η δράση σε κοινωνικό επίπεδο, η αλληλεγγύη στην γειτονιά και την πολυκατοικία. Μην ντραπείτε να αναλάβετε δράση, να ενημερώσετε ηλικιωμένα άτομα στη γειτονιά σας που ζουν μόνα τους και να θέσετε τον εαυτό σας στην διάθεση τους εάν χρειαστούν βοήθεια. Να έχετε και εσείς τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά, παρατηρώντας την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.
Να είστε σίγουροι ότι η επίδειξη αλληλεγγύης θα τους τσακίσει μέσα στις φωλιές τους, υπήρξε ανάλογο παράδειγμα πολύ πρόσφατα με κινητοποίηση πολιτών στον Πειραιά, αλλά παραμονές Χριστουγέννων και στο Μοσχάτο για τα οποία θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο.
Μπορεί οι χαρακτηρισμοί να σας φαίνονται ακραίοι. Όταν όμως τρεις άντρακλες βασανίζουν και σκοτώνουν μία ανήμπορη γιαγιά ανήμερα τα Χριστούγεννα, “βαφτίστε” τους εσείς με δικά σας λόγια. Όσο για τις γελοίες δικαιολογίες ότι είναι και αυτοί θύματα των νεφελίμ, των μυστικών εταιρειών και σπηλιών, μας τα ‘παν κι’ άλλοι…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: