Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ως πότε θα σας ανεχόμαστε ακόμα ραγιάδες προδότες;... Πάλι ανενόχλητοι οι Τούρκοι στο Σούνιο...


Τουρκική φρεγάτα έφθασε μέσα στη νύχτα Σαρωνικό κάνοντας "σφήνα" στην μεγαλύτερη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού που διεξάγεται αυτή την στιγμή σε ολόκληρο το Αιγαίο. Για τη νέα τουρκική επιθετική κίνηση δεν ανακοινώθηκε τίποτα από την κυβέρνηση και το θέμα ήρθε τυχαία στην επιφάνεια από εμπορικά σκάφη τα οποία ήρθαν σε οπτική επαφή με το σκάφος και υπήρξε κίνδυνος ανεξέλεγκτης διαρροής της είδησης. Έτσι σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η πορεία της και ενώ το σκάφος όδευε προς τα Δαρδανέλλια.

Στη συνέχεια, ακολουθώντας πάντα βόρεια πορεία, εισήλθε ανενόχλητη στις 03.00 τα ξημερώματα εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων, πέρασε μεταξύ Κέας - Μακρονήσου και στη συνέχεια διαπλέοντας το στενό Καφηρέα, κινήθηκε με βορειοανατολική πορεία σε Διεθνή Ύδατα, προς περιοχή Κεντρικού Αιγαίου.

Η τουρκική φρεγάτα F-247 TCG SALIΗ REIS ευρισκόμενη νοτίως Ρόδου , κινήθηκε με δυτική πορεία νότια Κυκλάδων σε Διεθνή Ύδατα. Νότια της Μήλου πήρε πορεία βόρεια και ξεκίνησε το ταξίδι της προς την Αττική έχοντας ανοικτά όλα τα ηλεκτρονικά της συστήματα κάι μπαίνοντας ανάμεσα στα ελληνικά πολεμικά σκάφη που ασκούντο.


Χαρακτηριστικό του κλίματος ηττοπάθειας και τουρκοφοβίας που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι ότι διατάχθηκαν όλα τα σκάφη του Ναυτικού να μην πλησιάσουν την τουρκική φρεγάτα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
το είδαμε στο Kranosgr

ΣΧΟΛΙΟ
Πουλημένοι προδότες πολιτικοί....
Ως πότε θα σας ανεχόμαστε;
Αίσχος και ντροπή για τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.
Που είναι οι μαζικές σας παραιτήσεις;
Ρε δεν έχει ένας σας τα κότσια να πεί του τούρκου ή φεύγεις ή σε βουλιάζω;
Κι ας περάσει στρατοδικείο....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε το ποστ επισημου συνδικαλιστικου ογανου του ΣΥΡΙΖΑ και κρίνετε

http://syrizaeydap.wordpress.com/2010/12/15/