Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Bρετανός πρεσβευτής στο Τελ Αβίβ το 1980: "Οι Ισραηλινοί αν κινδυνεύσουν θα ρίξουν ατομική βόμβα"!




ImageΗ άποψη Βρετανών διπλωματών το 1980 ότι το Ισραήλ «ήταν έτοιμο να ρίξει στους Αραβες γείτονές του ατομική βόμβα, στο πλαίσιο σύρραξης μαζί τους», προκύπτει από διαβαθισμένα διπλωματικά τηλεγραφήματα της Βρετανίας, που αποχαρακτηρίστηκαν σήμερα, στο πλαίσιο παρέλευσης 30ετίας από τη σύνταξή τους.
Ο πρεσβευτής Τζον Ρόμπινσον σημειώνει στις 4 Μαΐου του 1980 ότι «εάν πρόκειται να καταστραφούν οι Ισραηλινοί, θα πέσουν μαχόμενοι, θα είναι έτοιμοι να κάνουν χρήση ενός ατομικού τους όπλου».
Βέβαια το 1980 δεν υπήρξ καμιά αραβοϊσραηλινή σύρραξη, αλλά προφανώς ο διπλωμάτης μεταδίδει το κλίμα που υπήρχε στο Ισραήλ σε περίπτωση που επαναλαμβανόταν το 1973, όταν παραλίγο να ηττηθεί από την αιφνιδιαστική επίθεση των Αράβων και απείλησε με χρήση ατομικής βόμβας. Το Ισραήλ επίσημα ποτέ ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε εάν κατέχει ατομικά όπλα, αλλά είναι βέβαιο ότι κατέχει μεταξύ 100 και 200 πυρηνικών κεφαλών.
Ο ίδιος πρεσβευτής, σημειώνει πως «τρέφει λίγες ελπίδες ότι θα ευοδωθούν οι συνομιλίες για ειρηνική διευθέτηση του Μεσανατολικού, υπό την αιγίδα της Ουάσιγκτον».
«Όσο στην Ιερουσαλήμ, αλλά και στη Δυτική όχθη, δεν επικρατεί ειρήνη που να ικανοποιεί την παλαιστινιακή πλευρά, οι Παλαιστίνιοι θα ωθούνται στον εξτρεμισμό. Οι μετριοπαθείς κυβερνήσεις στην περιοχή, όπως και τα δυτικά συμφέροντα, θα απειλούνται. Θα αυξάνονται οι δυνατότητες για μία σοβιετική διείσδυση κι επιρροή στη Μ. Ανατολή. Άρα και ο κίνδυνος ενός νέου πολέμου», αναφέρει τέλος ο πρεσβευτής Τζον Ρόμπινσον την 4η Μαΐου 1980.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: