Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Eπίθεση πυροβολικού της Βορείου Κορέας σε νοτιοκορεατικό νησί με νεκρούς και καταστροφές!



Ξαφνική κλιμάκωση στις σχέσεις των δύο κρατών της κορεατικής χερσονήσου όταν το πυροβολικό της Βορείου Κορέας εξαπέλυσε ξαφνική και σφοδρή επίθεση στις 14.34 τοπική ώρα (07.34 ώρα Ελλάδος) με 200 βλήματα πυροβολικού κατά της κατοικημένης νήσου Yeonpyeong 100 χλμ από τις ακτές της Νοτίου Κορέας.
Στο νησί κατοικούν 1200-1300 άτομα και ήδη υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες για 12 κατεστραμμένα σπίτια, φωτιές από τον βομβαρδισμό έχουν ήδη εντοπιστεί στο νησί ενώ υπάρχουν και απώλειες. Ιδού η φωτό από το νησί μετά τον βομβαρδισμό.Ένας νεκρός στρατιώτης και 5 τραυματίες εκ των οποίων οι 3 είναι ναύτες και οι υπόλοιποι δύο πολίτες. Σχεδόν αμέσως το πυροβολικό της Νοτίου Κορέας ανταπέδωσε τα πυρά με 80 βολές, ενώ μαχητικά της Νοτίου Κορέας απογειώθηκαν.
Παρά το γεγονός ότι συνοριακά επεισόδια θεωρούνται ως συνηθισμένα όμως θεωρείται ως μία από της χειρότερες περιπτώσεις κρίσεως μεταξύ των δύο κρατών από το τέλος του πολέμου το 1953.
Εκτιμάστε ότι η σημερινή επίθεση σε συνδυασμό με την παρουσίαση το Σάββατο των φερόμενων εγκαταστάσεων εμπλουτισμού ουρανίου σχετίζονται με τις προσπάθειες του νύν ηγέτη της Βορείου Κορέας Kim Jong-il να προετοιμάσει την άνοδο του γιού του στην εξουσία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: