Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σικάγο: GPS στις τσάντες των παιδιών για να "είναι ήσυχοι" οι γονείς...




Αφορμή για να ‘ηρεμήσουν’ οι γονείς και να μην ανησυχούν έδωσε ένα σχολείο στα νοτιοδυτικά προάστια του Σικάγο, που έγινε ένα από τα πρώτα σχολεία στην πολιτεία που άρχισε να παρακολουθεί τους μαθητές, που χρησιμοποιούν το σχολικό για τις μετακινήσεις τους από και προς το σχολείο κάθε μέρα, με σύστημα GPS (Global Positioning System) και την τεχνολογίας αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (Radio Frequenty Identification).

Το σχολείο Palos Heights School District 128 χρησιμοποιούσε προηγουμένως το σύστημα ZPass, μια τεχνολογία GPS που παρέχεται από την εταιρία ‘Zonar Systems’ με έδρα το Σιάτλ, για να παρακολουθεί τα λεωφορεία. Αλλά τώρα το σχολείο εφαρμόζει στα σακίδια των μαθητών μία ετικέτα που ‘διαβάζεται’, όταν το παιδί ανεβαίνει στο λεωφορείο και κατεβαίνει από αυτό.

Οι γονείς δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ιδέα γιατί θα πάψουν να ανησυχούν για το που βρίσκεται το παιδί ή το σχολικό. "Μπορούν να εντοπίσουν το παιδί και το λεωφορείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα", δήλωσε η Ann O'Brien, μητέρα τεσσάρων παιδιών στο σχολείο.

Η έφορος του σχολείου, Kathleen Casey, είπε ότι το σύστημα βοηθά τους γονείς να μην είναι συνέχεια ανήσυχοι.

"Μπορούμε να παρακολουθούμε το σχολικό με το GPS, να ανακουφίσουμε τους γονείς από τους φόβους τους, για το αν ανέβηκε ή κατέβηκε το παιδί τους από το σχολικό, κοιτάζοντας τον αριθμό ταυτότητάς τους και μαθαίνοντας τι λεωφορείο πήρε και τι ώρα επιβιβάστηκε ή εάν εξακολουθεί να είναι έξω», είπε.
Το σχολείο δαπάνησε $ 16.000 για αυτήν την τεχνολογία, η οποία καλύπτει σήμερα 10 λεωφορεία. Οι γονείς λένε το κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με τα οφέλη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια: