Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κι' όμως υπάρχει εμπάργκο όπλων κατά της...Κύπρου!


Από τον Ευρωπόντικα
Φίλοι και σύμμαχοι οι Άγγλοι...;
Ξαφνιάστηκαν- ή έκαναν πως ξαφνιάστηκαν- πολλοί ευρωβουλευτές, την περασμένη βδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, όταν ο Κύπριος ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Κούλης Μαυρονικόλας, αποκάλυψε ότι, οι Αγγλικές στρατιωτικές βιομηχανίες, εξακολουθούν να εφαρμόζουν «εμπάργκο» στις πωλήσεις όπλων, προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου.Ο άνθρωπος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη αυτή τη στάση της Αγγλίας που, μην το ξεχνάμε, είναι και μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις στην Κύπρο, και ζήτησε να πληροφορηθεί από τους, συνήθως καλά πληροφορημένους, κομισάριους της ΕΕ, το κατά πόσον είναι θεμιτό, μία χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (εν προκειμένω η Αγγλία) να διατηρεί εμπάργκο όπλων, προς μία άλλη χώρα-μέλος της ΕΕ, την Κύπρο.
Οι κομισάριοι, παραδόξως, κατάπιαν τη γλώσσα τους και δεν απήντησαν στις εύλογες απορίες του Κύπριου ευρωβουλευτή και βέβαια, δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν όταν ο Μαυρονικόλας κατήγγειλε ότι, η Τουρκία εξοπλίζεται ελεύθερα και εκσυγχρονίζει τον στρατιωτικό της εξοπλισμό, μετακινώντας παράνομα στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο στρατιωτικό υλικό η ίδια θέλει.
Και να σκεφθεί κανείς ότι, η συζήτηση που γίνονταν αφορούσε, την διαμόρφωση μιας κοινής πολιτικής Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ όπου πρόκειται, λέει, να καθορισθεί ένα πρωτόκολλο για τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού σε τρίτες χώρες.
Από "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"



Δεν υπάρχουν σχόλια: