Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

To "Πϊρι Ρέϊς" 40 μίλια έξω από τις κυπριακές ακτές με 48 ισραηλινά μαχητικά από πάνω του!



Στην κυπριακή υφαλοκρηπίδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης το "Πϊρι Ρέϊς", αλλά από την αρχή σχεδόν του πλού του απέκτησε μία ισχυρή συντροφιά: Τέσσερα ισραηλινά "πακέτα" COMAO των 12 μαχητικών έκαστο, τα οποία σκούντο επί δύο ημέρες στην ίδια ακριβώς περιοχή που εκινείτο το "Πίρι ΡέΙς"! 
Αυτή την στιγμή το τουρκικό ερευνηιτκό σκάφος βρίσκεται δυτικά της Πάφου σε απόσταση μόλις 40 μιλίων από τις ακτές της Κύπρου (εντός της ακτίνας δράσης των κυπριακών επάκτιων πυροβολαρχιών ΜΜ-40 Εxocet Βlock ΙΙ) πραγματοποιώντα και πάλι έρευνες για πετρέλαιο.Xθες άλλα δύο ισραηλινά μαχητικά κατευθυνόμενα στην Ουγγαρία ανεφοδιάστηκαν από αεροσκάφη-τάνκερ μεταξύ του ελληνικού κια του κυπριακού FIR.
Η ύπαρξη τόσο μεγάλης δύναμης ισραηλινών αεροσκαφών στην Α.Μεσόγειο μετά από έγκριση της κυπριακής κυβέρνησης για την άσκηση εντός του FIR της Λευκωσίας (και σε τμήμα του FIR της Αθήνας) μόνο τυχαία δεν είναι: Κύπρος και Ισραήλ "τα έχουν βρει" σε ότι αφορά τις ΑΟΖ και το Τελ Αβίβ έχει συνταχθεί πλήρως με τις θέσεις της Λευκωσίας στο θέμα αυτό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: