Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η μάσκα του …Giorgos έπεσε!



papandreoy_prosopeioΟύτε στα χειρότερα  όνειρά τους, στους χειρότερους εφιάλτες τους, δεν ήταν δυνατόν οι Ελληνες να φαντασθούν τέτοιον ηγέτη, τέτοιο Πρωθυπουργό. Ελληνα πρωθυπουργό που να δηλώνει ευθέως ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη Ελληνικού Εθνικού Κράτους και ότι ενεργεί για λογαριασμό της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.
Οι μάσκες έπεσαν.
Ο… Giorgos ως γνήσιο στέλεχος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και διεθνείς, σιωνιστικοί κατά βάσιν, οργανισμοί) σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «Christian Science Monitos», αποκαλύφθηκε πλήρως. Ητοι, πάνε περίπατο τα ψευτοδάκρυα του τύπου «είμαι παιδί της Διασποράς», τα προσκυνήματα στις εκκλησίες
μας και οι παραστάσεις σε εθνικές επετείους.
Δήλωσε ξεκάθαρα διεθνιστής γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την έννοια «Εθνος» και μας πέταξε κατάμουτρα την… αναζήτησή του για ένα δρόμο που θα είναι η διεθνής διακυβέρνηση ενώ θέτει την διεθνή αλληλεγγύη πάνω από κάθε Εθνικό συμφέρον.
«Αυτός ο δρόμος θα επιτρέπει στις αγορές να αναπτύσσονται» δήλωσε ο ανεκδιήγητος αυτός «πολιτικός άνδρας», ενώ σαφώς  διεφάνη ότι είναι ικανοποιημένος από την – εξαιτίας του – υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και την διακυβέρνηση της χώρας βάσει των όρων του περιβόητου «Μνημονίου» που ήδη έχουν κάνει τους Ελληνες να παραμιλάνε.
Πρόκειται για πρωτάκουστη και αήθη συμπεριφορά προς κάθε πολίτη αυτού του Εθνους και τώρα αποκαλύπτεται γιατί απέβαλε τον όρο Εθνος από κάθε κρατικό τίτλο και όρο. Γι’ αυτό κατήργησε και το Υπουργείο Αιγαίου.
Αφού δηλαδή είμαστε… διεθνής περιοχή γιατί να υπάρχει τέτοιο Υπουργείο που σαφώς προσδιορίζει την Εθνική Κυριαρχία μας στο Αιγαίο. Γι’ αυτό ο …Giorgos κατήργησε και το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης αφού (και αυτό το Υπουργείο) δήλωνε εθνική ταυτότητα.
Και πώς, άραγε, θα διευκολύνοντο καλύτερα οι Σκοπιανοί στους ιταμούς στόχους τους στην Μακεδονία μας και πώς άραγε θα διευκολύνοντο οι Τούρκοι στις επιδιώξεις τους στην Θράκη;
Ο πρωθυπουργός «μας» εξ άλλου με τις δηλώσεις που έκανε στο προαναφερθέν αμερικανικό περιοδικό ξεκαθαρίζει εμμέσως πλην σαφώς και τις θέσεις του για τους λαθρομετανάστες καθώς η εκφρασθείσα «ιδεολογία» ευθέως θέτει υπό την σκέπη της κάθε άτομο οποθενδήποτε και αν προέρχεται.
Παγκοσμιοποίηση είναι αυτή. Ούτε σύνορα, ούτε Πατρίδες, ούτε Ορθοδοξία, ούτε τίποτε. Όλα στο αμόνι της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και πάνω απ’ αυτήν στον Διεθνή Σιωνισμό. Ναι περί αυτού πρόκειται.

Ελεύθερη ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: