Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Βουλγαρική ‘ДНЕВНИК’ : «Οι Έλληνες θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα»



Αύγουστος 29, 2010.

Επτά στους δέκα νέους ανθρώπους στην Ελλάδα, θα εγκαταλείψουν τη χώρα, εφ’ όσον η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική θα μειώσει περαιτέρω το προσωπικό εισόδημα και θα περιορίσει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Τα παραπάνω τονίζει η βουλγαρική εφημερίδα «Ντνέβνικ», επικαλούμενη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, μεταξύ νέων ηλικίας από 22 έως 35 ετών.

Το 66 τοις εκατό του συνόλου δήλωσε ότι θα αναζητήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής, το 45 τοις εκατό ότι θα αναζητήσουν μια καλύτερη δουλειά και το 13 τοις εκατό δήλωσε ότι θα συνεχίσει την εκπαίδευσή τους.

Στην Ελλάδα, έγιναν περικοπές στους μισθούς του δημόσιου τομέα, στις συντάξεις, και αύξηση των φόρων, ώστε να αποπληρώσει η χώρα το δάνειο από το ΔΝΤ και την ΕΕ, ύψους 110 δις ευρώ.

Η ανεργία στην Ελλάδα υπερβαίνει το 15%, ενώ ο εθνικός μέσος όρος είναι περίπου 12 τοις εκατό.

Το 72 τοις εκατό των νέων, ισχυρίστηκε ότι κανέναν πολιτικό κόμμα δεν βρίσκεται κοντά στους νέους, γράφει η εφημερίδα.



Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: