Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Σύσφιγξη των σχέσεων με το Ισραήλ


Τη βούλησή τους για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο Ισραηλινός ομόλογός του Μπενιαμίν Νετανιάχου, οι οποίοι είχαν συνομιλίες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του κ. Νετανιάχου, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ελλάδα και ενδεικτική, όπως ανέφερε, των φιλικών σχέσεων του Ισραήλ με την Ελλάδα.

Στη συνέχεια επισήμανε πως συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις τόσο των αρμόδιων για τον τουρισμό αξιωματούχων όσο και των υπουργών Οικονομίας προκειμένου να οργανωθούν αμοιβαίες επισκέψεις επιχειρηματιών.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην άμεση απελευθέρωση των ελληνικών πλοίων που συμμετείχαν στο στολίσκο με την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, κάνοντας λόγο για θετική εξέλιξη.

Σε ό,τι αφορά το Μεσανατολικό, επισήμανε πως η Ελλάδα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ειρηνευτική διαδικασία, υπογραμμίζοντας πως είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν αμεσα απευθείας διαπραγμεύσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Νετανιάχου δήλωσε «ιδιαίτερα ευτυχής» που βρίσκεται στην Αθήνα, επισημαίνοντας πως πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Ισραηλινού πρωθυπουργού στη χώρα μας.

Πρόσθεσε πως αυτή η συνάντηση θα φέρει τις δύο χώρες ακόμη πιο κοντά στα θέματα τεχνολογίας, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, υδάτινων πόρων, θέματα επενδύσεων, ενώ σημείωσε πως με τον κ. Παπανδρέου μίλησαν και για συνεργασία σε θέματα άμυνας, ασφάλειας και στον τουρισμό.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Νετανιάχου υπογράμμισε πως η οικονομική συνεργασία μας είναι για καλό και των δύο κρατών, ενώ χαρακτήρισε «πολύ δύσκολες» και «πολύ γενναίες» τις αποφάσεις που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως η χώρα του θα βοηθήσει όσο μπορεί στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: